Yksityisyydensuoja

DEWALT® YKSITYISYYDENSUOJA INTERNETISSÄ

Tervetuloa DEWALT.fi -verkkosivuille, joita ylläpitää DEWALT Industrial Power Tool Company Limited (rekisterinumero SC14586), jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa: Migvie House, North Silver Street, Aberdeen. AB10 1RJ, Scotland. DEWALT.fi -verkkosivujen käyttösi on näiden ehtojen alaista. Lue ehdot huolellisesti. DEWALT Industrial Power Tool Company Limited, sen emoyhtiö, tytäryhtiöt ja konserniin kuuluvat yhtiöt toimittavat DEWALT.fi ja DEWALTiin liittyvään europe-DEWALT.com verkkosivustoon liittyviä palveluita näiden ehtojen pohjalta.   Rekisterinpitäjä on Dewalt Industrial Power Tool Company Limited.Tässä Yksityisyydensuojakäytännössä käytetyt termit "sinä", "sinun" ja "teidän" tarkoittavat ketä tai keitä tahansa näiden verkkosivujen käyttäjiä. 

TÄRKEÄÄ: ANTAMALLA HENKILÖTIETOSI MEILLE JA/TAI KÄYTTÄMÄLLÄ VERKKOSIVUJAMME ANNAT MEILLE SUOSTUMUKSESI SIIHEN, ETTÄ KAIKKIA ANTAMIASI HENKILÖTIETOJA VOIDAAN KÄYTTÄÄ ALLA MAINITUILLA TAVOILLA JA MAINITTUIHIN TARKOITUKSIIN JA VAKUUTAT, ETTÄ KAIKKI ANTAMASI TIEDOT OVAT OIKEITA.

Yksityisyydensuojasi Internetissä on erittäin tärkeää. Alla kuvattu Yksityisyydensuojakäytäntö kuvaa DEWALTin käytäntöjä koskien joko suoraan sinulta ja/tai verkkosivujemme kautta sovellettavien eurooppalaisten henkilötietolakien mukaisesti keräämiämme henkilötietoja. Termi “henkilötiedot” tarkoittaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja sinusta, kuten nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Tässä Yksityisyydensuojakäytännössä käsitellään seuraavia seikkoja:  

1. Mitä tietoja DEWALT kerää ja miten DEWALT käyttää näitä tietoja?

Voit ostaa tuotteitamme tai saada lisätietoja tai palveluita meiltä, tai toimittaa meille asiakastyytyväisyyskyselyihin liittyvää tietoa, tietoa asiakkaiden ostokäyttäytymisestä ja muuta ostotietoa. Ostaessasi tuotteitamme tai pyytäessäsi lisätietoja, pyydämme henkilötietojasi kuten nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutietosi. Saatamme myös kysyä demografisia tietoja voidaksemme palvella sinua yksilöllisemmin. Antamasi tieto tallennetaan joko manuaalisesti tai elektronisesti tietokantaamme. Saatamme myös täydentää sinulta saamiamme tietoja kolmannelta osapuolelta saamillamme tiedoilla. Esimerkiksi, jos olemme saaneet epätarkan tai väärän postinumeron, voimme käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa asian selvittämiseksi.  

Henkilötietojen käyttö Asiakkailtamme saamamme tieto helpottaa meitä yksilöimään ja jatkuvasti parantamaan verkkosivujamme, tuotteitamme ja palvelujamme. Voimme tiedustella henkilötietoja seuraaviin käyttötarkoituksiin:  

  • Voimme ottaa sinuun yhteyttä satunnaisesti tiedottaaksemme uusista tuotteistamme ja palveluistamme;
  • Voimme lähettää sinulle tietoa muista tuotteistamme ja palveluistamme ja säännöllisiä tiedotteita aiheista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua;
  • Voimme lähettää sinulle toivomiasi tietoja tuotteistamme ja palveluistamme; Voimme ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaaksemme, jos olet voittanut palkinnon järjestämässämme kilpailussa
  • Voimme käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, markkinatutkimuksiin ja tilastollisiin tarkoituksiin;
  • Voimme käyttää henkilötietojasi täyttääksemme tilauksesi, vastataksemme takuuvaatimuksiin ja/tai toimittaaksemme haluamiasi palveluja;
  • Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme yhteyttä sinuun tarpeen vaatiessa, esimerkiksi jos olet lähettänyt meille kyselyn tuotteesta tai palvelusta; ja
  • Voimme käyttää henkilötietojasi sisäisesti hallinnoidaksemme näitä verkkosivuja ja kehittääksemme palveluitamme. Tämä voi sisältää yhteydenottoja äskettäin ja/tai aikaisemmin DEWALTin verkkosivuilla vierailleisiin, jotka ovat antaneet henkilötietojaan DEWALTille.

Kysymme ainoastaan tarpeellisia, relevantteja tietoja, jotka eivät ole kohtuuttomia näihin käyttötarkoituksiin.  Lähettäessämme informaatiota mihin tahansa tarkoitukseen liittyen lähetetään se sähköpostitse (mikäli olet antanut meille suostumuksesi siihen) tai postitse.   

Anonyymien tietojen kerääminen tämän verkkosivuston kautta

Edellä kuvatun tietojenkeruun lisäksi käytämme tekniikkaa kerätäksemme anonyymiä tietoa verkkosivujemme käytöstä. Serverimme kerää esimerkiksi tietoa siitä, millä verkkosivuillamme kävijämme käyvät, kävijöiden IP-osoitteita ja mitä Internet-selaimia kävijämme käyttävät. Tämä tekniikka ei tunnista sinua henkilökohtaisesti, se ainoastaan mahdollistaa tietojen keräämisen kävijöistämme tilastointia varten ja heidän verkkosivujemme käytöstä. Verkkosivumme sisältävät hyperlinkkejä toisille verkkosivuillemme. Voimme käyttää tekniikkaa selvittääksemme, kuinka usein näitä linkkejä käytetään ja millä verkkosivuillamme kävijämme käyvät. Myöskään näiden verkkosivujen osalta tämä tekniikka ei tunnista sinua henkilökohtaisesti – se vain mahdollistaa tilastojen keräämisen näiden hyperlinkkien käytöstä. 

Evästeet

Kerätäksemme edellisessä kappaleessa kuvattua anonyymiä tietoa saatamme käyttää väliaikaisia evästeitä, mitkä jäävät selaimesi evästetiedostoon siksi ajaksi, kunnes selain on suljettu. Voimme myös käyttää evästeitä sähköpostiviestinnässä personoidaksemme sähköpostin ja selvittääksemme, onko viesti avattu tai luettu ja oletko käyttänyt sähköpostiviestin sisältämiä linkkejä. Tämän avulla voimme seurata ja parantaa sähköpostiviestintäämme ja verkkosivujamme. Evästeitä ei voida käyttää kävijän henkilöllisyyden tunnistamiseen. Eväste on lyhyt merkkijono, mikä lähetetään selaimellesi ja tallennetaan tietokoneesi kovalevylle. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi. Voit asettaa selaimesi havaitsemaan, milloin saat evästeen. Tämän avulla voit päättää, haluatko vastaanottaa sen vai et. Käytämme myös IP-osoitettasi auttamaan serverimme ongelmien määrittämisessä ja verkkosivujemme hallinnoinnissa. IP-osoite on numeerinen koodi, mikä yksilöi tietokoneesi tietoverkossa, tai tässä tapauksessa Internetissä. IP-osoitettasi käytetään myös laajan demografisen tiedon kokoamiseen. Voimme myös suorittaa IP-hakuja määritelläksemme, mistä verkkotunnuksesta tulet (esimerkiksi aol.com, yritys.com) arvioidaksemme tarkemmin käyttäjiemme demografisia tietoja.

Henkilötietojesi paljastaminen

Emme jaa, myy tai levitä henkilötietojasi muutoin kuin tässä Yksityisyydensuojakäytännössä mainituin tavoin ja seuraavissa rajoitetuissa tapauksissa:   

  • Henkilötietojasi voidaan satunnaisesti siirtää tai jakaa muiden konserniimme kuuluvien yritysten kanssa voidaksemme toimittaa sinulle tietoa, tuotteita tai palveluja, joita olet pyytänyt tai tietoa tuotteista, palveluista, kilpailuista tai asioista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua.
  • Henkilötietojasi voidaan myös siirtää tai jakaa konserniimme kuuluvien yritysten kanssa ja/tai kolmannelle osapuolelle, joka käsittelee henkilötietojasi puolestamme tietojen alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaisesti (mukaan lukien tässä Yksityisyydensuojakäytännössä mainitut käyttötarkoitukset), tai tarkoituksiin, joihin olet myöhemmin suostunut. Kolmannella osapuolella voi esimerkiksi joskus olla pääsy henkilötietoihisi tukeakseen IT-järjestelmäämme tai hoitaakseen postitukset puolestamme. Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietohin kuvattujen toimenpiteiden suorittamiseksi, mutta heillä ei ole oikeutta käyttää niitä muihin tarkoituksiin.
  • Mikäli olet antanut suostumuksesi, voimme myös antaa henkilötietosi toisille yrityksille, jotka voivat ottaa sinuun yhteyttä sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista tai palveluista.
  • Voimme jakaa, siirtää tai paljastaa tietokannassamme tai serverillämme olevan tiedon noudattaaksemme lain vaatimuksia, tuomioistuimelle, suojataksemme tärkeitä etujasi, suojataksemme tietokantamme ja tämän verkkosivustomme turvallisuutta tai loukkaamattomuutta, varautuaksemme ennalta oikeudelliseen vastuuseen, tai mikäli olemme yritysoston kohteena, sulautumisissa, uudelleenjärjestelyissä, yhtiön purkautumisissa tai vastaavissa tapauksissa. Ilmoitamme sinulle kaikista tällaisista järjestelyistä tai ilmoituksista lain vaatimalla tavalla.   Ennen henkilötietojen paljastamista kolmannelle osapuolelle, pyrimme sopimusteitse varmistamaan, että kolmas osapuoli huolehtii riittävällä tavalla siirrettävien tietojen suojaamisesta niin organisatorisesti kuin tietoturvallisuuden kannalta ja noudattaa salassapitovelvoitteitaan ja sovellettavan lainsäädännön määräyksiä.  

2. Miten estän DEWALTia ottamasta yhteyttä minuun sähköpostitse tai tekstiviestillä jatkossa?  

Jos olet sähköpostilistallamme, olet saattanut saada meiltä sähköpostia tuotteista, erikoistarjouksista, kilpailuista tai muista asioista. Jos et enää halua vastaanottaa sähköpostiviestejämme tai haluat meidän lopettavan tietojesi käsittelemisen jollakin muulla tavalla, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen reply@DEWALT.com otsikolla “Email Unsubscribe” (Sähköpostin peruutus). Jokainen lähettämämme sähköpostiviesti sisältää helpon automaattisen tavan, jolla voit lopettaa sähköpostiemme vastaanottamisen. Jos haluat tehdä tämän, seuraa sähköpostiviestin alaosassa olevia ohjeita. Mikäli et halua vastaanottaa mitään markkinointia tekstiviestillä, lähetä viesti “delete” (poista) [lisää puhelinnumero / muu yhteysnumero]. Teemme tarvittavat toimenpiteet lopettaaksemme yhteydenotot sähköpostitse / tekstiviesteillä heti. Tämä voi hallinnollisista syistä joskus kestää hetken, mutta asia pyritään käsittelemään mahdollisimman pian.   
 
3. Mikä on DEWALTin käytäntö suhteessa informaation omistukseen?  

DEWALTilla on oikeus ilman mitään rajoituksia käyttää maksutta kaikkia mielipiteitä, ehdotuksia ja muuta palautetta, mikä on lähetetty verkkosivuillemme, eikä mikään mikä sisältyy tähän Yksityisyydensuojakäytäntöön rajoita tai muuten vaikuta siihen. Joissain tapauksissa pyydämme hyväksyntääsi mielipiteidesi/ehdotustesi käyttämiseen. Tällaisissa tapauksissa sinua pyydetään suostumaan DEWALTin laatimaan sopimukseen tällaisen tiedon käyttämiseksi.  

4. Linkit DEWALTin verkkosivuilta toisille verkkosivuille?  

Voimme lisätä linkkejä muille asiaan liittyville verkkosivuille. Pyrimme luonnollisesti linkittämään verkkosivuille, jotka noudattavat samaa korkeaa yksityisyydensuojaa Internetissä kuten mekin. Emme kuitenkaan ole vastuussa linkitettyjen verkkosivujen sisällöstä. Ulkoiset linkit eivät merkitse, että DEWALT suosittelisi linkitettyä yhtiötä, sen tuotteita tai palveluja. Kehotamme sinua lukemaan sellaisten linkitettyjen verkkosivujen yksityisyydensuojakäytännöt ja käyttöehdot.   

5. Muuttuvatko nämä Yksityisyydensuojakäytännöt?  

Pyrimme jatkuvasti parantamaan kommunikointitapojamme ja lisäämään uusia toimintoja ja ominaisuuksia verkkosivuillemme ja olemassa oleviin palveluihimme. Näistä jatkuvista muutoksista, lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista sekä teknologian muutoksista johtuen käytäntömme muuttuvat aika ajoin. Jos ja kun käytäntömme muuttuvat, ilmoitamme sinulle ja paikallisille viranomaisille lain edellyttäessä ilmoitusta. Suosittelemme, että tarkistat tämän verkkosivun säännöllisesti.  

6. Miten voin varmistaa, että DEWALTin ylläpitämät tiedot minusta ovat oikein ja ajan tasalla?  

Saatuamme kirjallisen pyyntösi ja riittävästi tietoa voidaksemme tunnistaa henkilötietosi, toimitamme sinulle meillä olevat henkilötietosi, josta voimme veloittaa sovellettavan lainsäädännön mahdollistaman enimmäiskorvauksen. Me myös korjaamme, lisäämme tai poistamme henkilötietoja, jotka eivät pidä paikkaansa ja ilmoitamme mahdolliselle kolmannelle osapuolelle välttämättömistä muutoksista. Voit päivittää tietojasi ottamalla yhteyttä alla oleviin osoitteisiin. Ellet pyydä meitä poistamaan henkilötietojasi, henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin niiden säilyttäminen on tarpeen siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Henkilötietojen poistamista koskeviin pyyntöihin sovelletaan raportointia ja henkilötietojen säilyttämistä koskevia lainsäännöksiä ja eettisiä ohjeita.   

7. Siirtääkö DEWALT tietojani ulkomaille?

Jos vierailet näillä verkkosivuilla eri maasta, kuin missä serverimme sijaitsevat (tällä hetkellä Saksassa) siirtyy tieto väistämättä yli kansallisten rajojen. Lisäksi henkilötietosi voivat siirtyä Euroopan talousalueen ulkopuolelle yhdestä tai useammasta tarkoituksesta, johon tiedot on alun perin kerätty (mukaan lukien tässä Yksityisyydensuojakäytännössä mainitut tarkoitukset) tai tarkoituksiin, joihin olet myöhemmin suostunut. Joillakin mailla, joihin henkilötietosi voivat siirtyä, ei ehkä ole vastaavanlaista henkilötietojen suojatasoa kuin omassa maassasi. Tällä hetkellä henkilötietoja siirretään seuraaville yrityksille ja seuraaviin maihin [lisää linkki verkkosivuille, jossa luetellaan yritykset ja maat]. Vierailemalla tällä verkkosivustolla ja ollessasi elektronisesti yhteydessä meihin, suostut tässä kohdassa 7 tarkoitettuun henkilötietojesi käsittelyyn ja siirtämiseen.   

8. Millaisia turvatoimenpiteitä käytetään henkilötietojesi suojaamiseksi?

Käytämme asianmukaista teknistä turvallisuutta ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että kolmas osapuoli, joka käsittelee henkilötietojasi puolestamme soveltaa asianmukaista teknistä turvallisuutta ja organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen henkilötietojasi niiden luvatonta tai laitonta käyttämistä vastaan ja niiden menettämistä, tuhoutumista tai vahingoittumista vastaan. Kaikkia henkilötietoja säilytetään varmistetuilla tietokoneilla ja ne on aina mahdollisuuksien mukaan salattu. 

9. Sovellettava laki

Tämä Yksityisyydensuojakäytäntö muodostaa osan verkkosivustomme Käyttöehdoista http://www.dewalt.fi/yksityisyydensuoja/. Lukuun ottamatta Suomen lainsäädännön kuluttajien suojaa koskevia pakottavia säännöksiä, kaikkiin näihin verkkosivustoihin tai niiden käyttöön liittyviin erimielisyyksiin ja riitoihin sovelletaan Englannin ja Walesin lakia lukuun ottamatta lainvalintasäännöksiä ja kaikki toimenpiteet tai kanteet, jotka johtuvat tästä Yksityisyydensuojakäytännöstä, sen voimassaolosta ja täytäntöönpanosta tai rikkomisesta tai Yksityisyydensuojakäytännön aihepiiristä voidaan käsitellä Englannin ja Walesin tuomioistuimissa ja te suostutte näiden tuomioistuinten toimivaltaan kaikissa edellä mainituissa tarkoituksissa. Varaamme itsellemme kuitenkin oikeuden saattaa asia minkä tahansa tuomioistuimen ratkaistavaksi, missä uskomme sopimusloukkauksen tapahtuvan tai johtuneen.  

10. Yhteydenotto DEWALTiin

Otamme mielellämme vastaan kommentteja tästä Yksityisyydensuojakäytännöstä. Jos sinulla on kysymyksiä tästä Yksityisyydensuojakäytännöstämme tai palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse reply@dewalt.com tai kirjoittamalla meille osoitteella: DEWALT Digital Marketing, European Group Headquarters, 210 Bath Road, Slough, Berkshire, SL1 3YD. Kaikki palaute säilytetään tässä toimistossa.