Tietoa DEWALTista


Yli 90 vuotta DEWALT on kasvattanut mainettaan kestävien teollisuustyökalujen mutoilussa, suunnittelussa ja valmistamisessa. Vuonna 1923 Raymond DEWALT kehitti säteissahan, joka loi laadulle ja kestävyydelle standardin vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tämä oli alkuna hyvälle maineellemme ammattilaisten parissa; sitkeä, tehokas, tarkka, kestävä ja luotettava. Näistä tuli DEWALTin tavaramerkkejä. Värit keltainen/musta ovat DEWALTin työkalujen ja tarvikkeiden tavaramerkkejä.


DEWALT tänään

Tänään nämä ominaispiirteet on sisällytetty pitkän kokemuksen ja alan viimeisintä kehitystä edustavan tekniikan myötä DEWALTin laajan valikoiman jokaiseen työkaluun ja tarvikkeeseen. Ammattilaiset ympäri maailmaa ovat hyväksyneet DEWALTin tuotteet ja DEWALTista on tullut Pohjois-Amerikan ammattisähkötyökalujen ykkösmerkki ja viiden viimeisen vuoden aikana DEWALTista on tullut maailman nopeimmin kasvava ammattisähkötyökalumerkki.


Ympäristöasiaa

Olemme sitoutuneet pyrkimään täydellisyyteen ympäristö,- terveys- ja turvallisuusasioissa optimoimalla tuotantoa, käyttämällä parhaita valmistusmenetelmiä ja rajoittamalla haitallisia päästöjä. Odotamme johtajiltamme ja työntekijöiltämme tuotantolaitostemme pitämistä korkeimpien standardien mukaisina, ympäristöhaittojen minimoimista, raaka-aineiden ja tuotteiden kierrätystä ja uudelleenkäyttöä aina kun mahdollista sekä voimassa olevien lakien ja sääntöjen noudattamista.


Ota meihin yhteyttä

infodwfin@dewalt.nu
Jos sinulla on kysymyksiä, käy online-huoltosivullamme: www.2helpu.com