Sarjat

DEWALTin tarvikkeiden tarkoituksena on tarjota sinulle paras valikoima tarvikesarjoja

riippumatta käyttämästäsi poraus- tai ruuvaussovelluksesta.
Käytätpä sitten johdollista tai akkutyökalua löydät tarpeisiisi sopivan tarvikesarjan.
 • Kompakti pikakiinnitys

  Säästä aikaa suurissa ruuvaus- tai poraustöissä. Kompakti, jousikuormitettu pikakiinnitys on helppokäyttöinen. Siinä on magneettirengas, mikä pitää ruuvin paikoillaan ja kuusiokantalukitus, mikä lisää turvallisuutta. Valmistettu käytettäviksi iskuruuvinvääntimissä.

 • Nivelöity ruuvikärjenpidin

  Nivelöity pää kääntyy 20°, mikä helpottaa kulmissa ja muissa ahtaissa tiloissa. Kuusiokiinnitys sopii käytettäväksi kaikissa istukoissa tai iskuruuvinvääntimissä. Lukittava kaulus mahdollistaa käytön suorana tai kulmassa. Valmistettu käytettäväksi iskuruuvinvääntimissä.

 • Kulmaruuvikärjenpidin

  DEWALTin kulmaruuvikärjenpidin on kätevä työkalu, minkä avulla voit porata ja ruuvata ahtaissa tiloissa. Kelluva magneetti antaa hyvän ruuvipidon, nopean asetuksen ja lisää voimaa. Valmistettu käytettäväksi iskuruuvinvääntimissä.

 • Puhdistettavat hylsyt

  Valikoima puhdistettavia hylsyjä helpottaa metallien kiinnittämistä toisiinsa. Hylsyillä on innovatiivinen ominaisuus, jolloin itse vaippaa voi siirtää eteenpäin hylsyn puhdistamiseksi metallijäämistä. Valmistettu käytettäviksi iskuruuvinvääntimissä.