THE NEXT DIMENSION IN POWER

Tervetuloa akkukäyttöisten työkalujen suorituskyvyn seuraavaan ulottuvuuteen. Yhteensopivana koko 18V XR DEWALT -työkalu- ja laturivalikoiman kanssa, DEWALT POWERSTACK -akut vievät tehon uudelle tasolle mahdollistaen pidemmän työskentelyn yhdellä latauksella. DEWALT POWERSTACK -teknologiaa hyödyntävä akku tarjoaa erinomaisen tuottavuuden kolmella tärkeällä tasolla; tehokkuus, suorituskyky ja elinkaari.

LUE LISÄÄ

DEWALT POWERSTACK™ -AKKUTEKNOLOGIA

DEWALT Powerstack -akussa hyödytetään vallankumouksellista pouch cell -akkukennoteknologiaa, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä.

  • Suurempi antoteho mahdollistaa laajemman kirjon työstettäviä sovelluksia
  • Tehokkaampaa työskentelyä, jonka ansiosta saat entistä enemmän töitä valmiiksi
  • Paranneltu lämmönjohtavuus. Pouch-malliset akkukennot toimivat viileämmin työskenneltäessä ja haihduttavat lämpöä paremmin kuin lieriömäiset kennot
  • Raskaassa työskentelyssä vähäisempi lämmöntuotto, joten työskentelyä ei tarvitse lopettaa akun ylikuumentumisen takia, mikä lisää tuottavuutta
  • Kasvatettu lataussyklien määrä tarkoittaa pidempää elinkaarta ja pidempikestoista suorituskykyä

Miten POWERSTACK-akku tarjoaa enemmän tehoa?

POWERSTACK-akut tarjoavat enemmän tehoa ylläpitämällä sekä korkeampaa jännitettä että korkeampaa virtaa kuormitettuna. POWERSTACK-akut on kehitetty käyttämällä Pouch-akkukennoja, joilla on pienempi sisäinen vastus ja ne tarjoavat enemmän tehoa riippumatta työkalusta mihin ne on yhdistetty.

Miten POWERSTACK-akku tarjoaa enemmän suorituskykyä?

Pouch-akkukennot toimivat viileämmin työskenneltäessä, koska niiden virran vastus on pienempi. Suuremman kennopinta-alan ansiosta lämpö myös haihtuu paremmin kuin lieriömäissä kennoissa. Vähemmän lämmön muodostumista tarkoittaa vähemmän kuumapakkausten sammutuksia ja vähemmän seisonta-aikoja.

Miten POWERSTACK-akku tarjoaa pidemmän elinkaaren?

Kun akkuja ladataan ja puretaan, niiden hyötykapasiteetti heikkenee ja kennon sisäinen vastus kasvaa, minkä tuloksena akkuun kertyy enemmän lämpöä. Tämä johtaa siihen, että työkaluilla on käytettävissä vähemmän virtaa. POWERSTACK-akuissa käytettävien Li-Ion pouch-akkukennojen kapasiteetin menetys on vain murto-osa perinteisen sylinterimäisen kennon kapasiteettihävikistä.

Olemme niin varmoja POWERSTACK-akkujemme kestävyydestä, että tarjoamme 3 vuoden takuumme ensimmäistä kertaa DEWALT-akulle. Voimassaolevat ehdot pätevät.

LUE LISÄÄ

TÄYDELLINEN 18V XR -YHTEENSOPIVUUS

POWERSTACK-akut ovat yhteensopivia kaikkien 18V XR - työkalujen ja laturien kanssa, joten sinun ei tarvitse siirtyä uuteen järjestelmään hyötyäksesi POWERSTACK-akkuteknologiasta.

TYÖKALUT, JOTKA TOIMITETAAN POWERSTACK-AKUN KANSSA

18V XR HIILIHARJATON ISKUPORAKONE

DCD805H2T

LUE LISÄÄ

18V XR HIILIHARJATON KOMPAKTI ISKURUUVINVÄÄNNIN

DCF850E2T

LUE LISÄÄ

18V XR HIILIHARJATON 125MM KULMAHIOMAKONE

DCG405H2T

LUE LISÄÄ

18V XR HIILIHARJATON 76MM LAIKKALEIKKURI

DCS438E2T

LUE LISÄÄ

VIDEOT

  • TUTUSTU POWERSTACK-AKKUTEKNOLOGIAAN

  • TYÖSKENTELYNOPEUS

  • KULMAHIOMAKONETESTI

  • PORAKONETESTI

  • ELINKAARI

†vs. DEWALT XR® akku 5Ah tai alle; ei käytettäessä. ††Käytettävissä oleva energia vs. DEWALT XR® akku 5Ah tai alle; ei käytettäessä. †††Lataussyklit vs. DEWALT XR® akku 5Ah tai alle.

**Vs. DEWALT DCB184 akku, ei käytettäessä. ***Käytettävissä oleva energia vs. DEWALT DCB184 akku, ei käytettäessä. ****Lataussyklit vs. DEWALT DCB184 akku.