Perform & Protect

DEWALT asetti vuonna 2007 itselleen haasteen valmistaa kattavan järjestelmän turvallisimpia rakennusalan työkaluja ammattilaisille maailman parhaimmalla suorituskyvyllä.

Tämä on Perform & Protect -järjestelmä, joka koostuu tuotteista, mitkä vastaavat tarkkoihin kriteereihin kohdistuen perusturvallisuuteen: tärinä, pöly, hallinta

Klikkaa tästä

ja näet melu- ja tärinätiedot

Tärinä

Jopa 50% alhaisempi tärinä.

Pöly

Teollisuuden johtava pölynpoistoratkaisu

Hallinta

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen väännönhallinta

Kun näet "Perform&Protect" -kyltin, tiedät että tuote on suunniteltu varmistamaan tuvallisuutesi tinkimättä suorituskyvystä tai DEWALTin "GUARANTEED TOUGH" -kestävyydestä.

Tärinä

Jopa 50% alhaisempi tärinä.

Tärinälle altistumienn voi aiheuttaa ongelmia, jotka tunnetaan yleisesti nimellä käden-käsivarren oireyhtymä (HAVS). Muita sairauksia ovat rannekanavaoireyhtymä ja valkosormisuus.

Kun Perform & Protect -tunnus on myönnetty tärinästä, on taattu, että kolmisuuntainen tärinä on alennetu, mikä lisää käyttöaikaa suorituskyvystä tinkimättä.

Pöly

Teollisuuden johtava pölynpoistoratkaisu

Ilmassa leijuvan pölyn hengittäminen voi johtaa moniin hankaliin terveysongelmiin, kuten pölykeuhkoon ja keuhkoahtaumatautiin.

Kun Perform & Protect tunnus on myönnetty PÖLYSTÄ, on taattu, että mahdollinen sisäänhengitettävä pölymäärä on alennettu turvaamaan siistimpi ja turvallisempi työympäristö.

Hallinta

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen väännönhallinta

Aina porattaessa tai piikattaessa on mahdolllisuus työkalun jumiutumiseen. Tämä voi aiheuttaa vahinkoa niin työkalulle kuin työntekijällekin.

Kun hallinnan Perform & Protect tunnus on myönnetty, on taattu, että innovatiiviset vääntöhallinnan turvatekijät on huomioitu työkalun suunnittelussa.