POWER OF CORDED

FREEDOM OF CORDLESS

Olemme muuttaneet pelin uudella DEWALT XR FLEXVOLT -AKULLA

MIKÄ ON XR FLEXVOLT?

XR FLEXVOLT on valikoima 54 V työkaluja, mitkä tarjoavat ennen näkemättömän käyttöajan ja suorituskyvyn. Ensimmäisen kerran ammattikäyttäjät voivat ryhtyä vaativiin rakennusprojekteihin ilman vaihtovirtaa.

Tämän innovaation myötä voit ensimmäisen kerran hyödyntää 54 V tehoa koko valikoimaan ilman haittaavia johtoja. XR FLEXVOLT on ainoa markkinoilla oleva akku, minkä voi vaihtaa 54 voltista 18 volttiin, koska se on takautuvasti yhteensopiva olemassa oleviin XR-työkaluihin.

TUTUSTU VALIKOIMAAN
XR Runtime

Tarvikkeet on suunniteltu maksimoimaan tuottavuus

Kun työt pitää saada tehdyiksi onnistuu se parhaiten näillä XR FLEXVOLTille optimoiduilla tavikkeilla. Valikoima sahanteriä ja hiomatarvikkeita on suunniteltu antamaan maksimituottavuus ja maksimitehokkuus.

Game Changer

TULEVAISUUDEN TYÖMAA

Kuvittele työmaa, missä kiemurtelevat sähköjohdot ja massiiviset generaattorit ovat menneisyyttä. Työmaa, missä eri ammattialojen edustajat voivat työskennellä nopeammin, turvallisemmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

DEWALT on suunnitellut XR FLEXVOLT -sähkötyökaluvalikoiman, mikä tekee mahdolliseksi akkuteknologian käyttämisen kaikissa vaativissa rakennustöissä, mikä ei ollut ennen mahdollista.