THE NEXT DIMENSION IN POWER™

Tervetuloa akkukäyttöisten työkalujen suorituskyvyn seuraavaan ulottuvuuteen. Yhteensopivana koko 18V XR DEWALT -työkalu- ja laturivalikoiman kanssa, DEWALT POWERSTACK -akut vievät tehon uudelle tasolle mahdollistaen pidemmän työskentelyn yhdellä latauksella. DEWALT POWERSTACK -teknologiaa hyödyntävä akku tarjoaa erinomaisen tuottavuuden kolmella tärkeällä tasolla; tehokkuus, suorituskyky ja elinkaari.

Hand gripping a DCBP518 18V XR POWERSTACK 5AH BATTERY ON A TOOL
play_arrow

Dewalt Powerstack™ -akkuteknologia

DEWALT Powerstack -akussa hyödynnetään vallankumouksellista pouch cell -akkukennoteknologiaa, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä.

  • Suurempi antoteho mahdollistaa laajemman kirjon työstettäviä sovelluksia
  • Tehokkaampaa työskentelyä, jonka ansiosta saat entistä enemmän töitä valmiiksi
  • Paranneltu lämmönjohtavuus. Pouch-malliset akkukennot toimivat viileämmin työskenneltäessä ja haihduttavat lämpöä paremmin kuin lieriömäiset kennot
  • Raskaassa työskentelyssä vähäisempi lämmöntuotto, joten työskentelyä ei tarvitse lopettaa akun ylikuumentumisen takia, mikä lisää tuottavuutta
  • Kasvatettu lataussyklien määrä tarkoittaa pidempää elinkaarta ja pidempikestoista suorituskykyä
50 percent more power

Miten Powerstack-akku tarjoaa enemmän tehoa?

POWERSTACK-akut tarjoavat enemmän tehoa ylläpitämällä sekä korkeampaa jännitettä että korkeampaa virtaa kuormitettuna. POWERSTACK-akut on kehitetty käyttämällä Pouch-akkukennoja, joilla on pienempi sisäinen vastus ja ne tarjoavat enemmän tehoa riippumatta työkalusta mihin ne on yhdistetty.

50 percent more work per charge logo

Miten powerstack-akku tarjoaa enemmän suorituskykyä?

Pouch-akkukennot toimivat viileämmin työskenneltäessä, koska niiden virran vastus on pienempi. Suuremman kennopinta-alan ansiosta lämpö myös haihtuu paremmin kuin lieriömäissä kennoissa. Vähemmän lämmön muodostumista tarkoittaa vähemmän kuumapakkausten sammutuksia ja vähemmän seisonta-aikoja.

2 times lifespan logo

Miten powerstack-akku tarjoaa pidemmän elinkaaren?

Kun akkuja ladataan ja puretaan, niiden hyötykapasiteetti heikkenee ja kennon sisäinen vastus kasvaa, minkä tuloksena akkuun kertyy enemmän lämpöä. Tämä johtaa siihen, että työkaluilla on käytettävissä vähemmän virtaa. POWERSTACK-akuissa käytettävien Li-Ion pouch-akkukennojen kapasiteetin menetys on vain murto-osa perinteisen sylinterimäisen kennon kapasiteettihävikistä.

Olemme niin varmoja POWERSTACK-akkujemme kestävyydestä, että tarjoamme 3 vuoden takuumme ensimmäistä kertaa DEWALT-akulle. Voimassaolevat ehdot pätevät.

Täydellinen 18v xr -yhteensopivuus

POWERSTACK-akut ovat yhteensopivia kaikkien 18V XR - työkalujen ja laturien kanssa, joten sinun ei tarvitse siirtyä uuteen järjestelmään hyötyäksesi POWERSTACK-akkuteknologiasta.

TYÖKALUT, JOTKA TOIMITETAAN POWERSTACK-AKUN KANSSA

18V XR Brushless Hammer Drill Driver right side view drilling wooden beam

DCD805H2T

18V XR hiiliharjaton iskuporakone

DCF850E2T

18V XR hiiliharjaton kompakti iskuruuvinväännin

18V XR Brushless 125mm Grinder right side close up grip grinding metal in factory

DCG405H2T

18V XR hiiliharjaton 125mm kulmahiomakone

DCS438E2T

18V XR hiiliharjaton 76mm laikkaleikkuri

†vs. DEWALT XR® akku 5Ah tai alle; ei käytettäessä. ††Käytettävissä oleva energia vs. DEWALT XR® akku 5Ah tai alle; ei käytettäessä. †††Lataussyklit vs. DEWALT XR® akku 5Ah tai alle.

**Vs. DEWALT DCB184 akku, ei käytettäessä. ***Käytettävissä oleva energia vs. DEWALT DCB184 akku, ei käytettäessä. ****Lataussyklit vs. DEWALT DCB184 akku.

Full 18V XR Compatibility

POWERSTACK batteries are compatible with all 18V XR tools and chargers meaning you don’t need to but into a new system to take advantage of POWERSTACK technology.

WON’T WEIGH YOU DOWN

Work overhead with a powerful battery weighing in 15% lighter***.

***vs. Model DCB183

OUR MOST POWERFUL BATTERY

Welcome to the next dimension of cordless power tool performance. Compatible with the full 18V XR DEWALT range of tools and chargers, DEWALT POWERSTACK batteries level up portable power, meaning more work with less charges. Utilising DEWALT POWERSTACK Technology, this battery delivers next level productivity on those three important fronts; power, efficiency and lifespan.

OUR MOST POWERFUL BATTERY

Welcome to the next dimension of cordless power tool performance. Compatible with the full 18V XR DEWALT range of tools and chargers, DEWALT POWERSTACK batteries level up portable power, meaning more work with less charges. Utilising DEWALT POWERSTACK Technology, this battery delivers next level productivity on those three important fronts; power, efficiency and lifespan.