Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

ÄÄRIMMÄINEN TURVALLISUUS.
ENSILUOKKAINEN TEHOKKUUS.

Perform & Protect-sarja on taidonnäytteemme ja valikoima sähkötyökaluja, joiden avulla lisäät tuottavuutta ja tehokkuutta. Valikoiman työkalujen avulla täytät kaikki laatuvaatimukset vaarantamatta kuitenkaan turvallisuuttasi tai terveyttäsi. Perform & Protect-sarjan työkalut on suunniteltu täyttämään ja ylittämään kaikki terveys- ja turvallisuusmääräykset, kuitenkaan laskematta tehokkuutta. Sertifiointimerkkimme avulla tiedät, että käyttämäsi työkalut ovat luokkansa parhaita ​​- ne mahdollistavat suuremman tuottavuuden pienemmässä ajassa, äärimmäisen turvallisesti.

  SUORITUSKYKY

  Perform & Protect-työkalujen avulla saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa ja venytät suorituskyvyn rajoja kuitenkaan vaarantamatta terveyttäsi tai työturvallisuutta.

  check Saa enemmän aikaan vähemmässä ajassa

  check Parempi työkalujen ja työntekijöiden suorituskyky

  check Kaikki terveys- ja turvallisuusmääräykset ylittävät työkalut

  TÄYTTÄÄ KAIKKI VAATIMUKSET

  Tiukkojen määräysten mukaisten työkalujemme ansiosta sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus suorittaa laajempi valikoima erilaisia töitä.

  check Pääsy suurillekin työmaille

  check Työkalut täyttävät työmaiden säädökset ja vaatimukset

  check Mahdollisuus suorittaa laajoja ja suuritöisiä urakoita

  TURVALLISUUS

  Työmaan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Perform & Protect-logomme viestittää tiimillesi, että työkalut ylittävät kaikki turvallisuusvaatimukset ja mukautuvat kaikkiin säädöksiin.

  check Käyttäjät tietävät työkalujen vastaavan kaikkia vaatimuksia ja säädöksiä

  check Työmaajohto tietää työkalujen vastaavan kaikkia vaatimuksia ja säädöksiä

  check Madaltaa työkalujen pitkäaikaiseen, jatkuvaan käyttöön liittyviä riskejä

  PÖLYNHALLINTA

  Matalampi riski pölyn hengittämiselle ja puhtaampi työympäristö.

  TÄRINÄ

  Jopa 50% matalampi tärinä, vähentäen loukkaantumisriskiä.

  TYÖKALUN HALLINTA JA SUOJAUS

  Työkalut voivat jumiutua poraus- tai katkaisusovelluksissa, mikä voi vahingoittaa käyttäjää tai työkalua.

  LANYARD READY

  Viimeinen suoja työkalun pudotessa.

  PUHTAAMPAA TEHOKKUUTTA

  Perform & Protect -valikoiman tuotteet vähentävät pölyn hengittämiseen liittyvien terveysongelmien, kuten silikoosin tai kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden (COLD) riskiä. Perform & Protect -pölynpoistoratkaisujen avulla pölyn hengittämisen riski pienenee huomattavasti, joten ammattilaiset voivat työskennellä puhtaammassa ja turvallisemmassa työympäristössä. Minimaalinen pöly työpaikalla varmistaa myös tuotteen optimaalisen suorituskyvyn ja käyttöiän ja siten äärimmäisen tuottavuuden. DEWALTilta löydät luotettavat tuotteet ja integroidut tarvikkeet pölynhallintaan, mukaan lukien M-luokan pölynimurit automaattisella suodattimen puhdistuksella, kulmahiomakoneiden suojat, ontot poranterät sekä yleisimurit, jotka sopivat kaikkiin työkalumerkkeihin, jotta kaikki tiimit voivat työskennellä turvallisesti rakennustyömaalla.

  check Parempi työkalun suorituskyky, luotettavuus ja käyttöikä
  check  Puhtaampi ja turvallisempi työskentely-ympäristö
  check Pienempi riski pölyn hengittämiselle

  PÖLYNHALLINTAELEMENTIT

  Automaattiset pulssisuodattimet estävät suodattimien tukkeutumisen ja ylläpitävät tehokkuutta.

  Universaali järjestelmä yhdistää työkalun suoraan pölynpoistoon.

  Integroitu Wireless Tool Control -järjestelmä mahdollistaa työkalujen hallinnan langattomalla etäyhteydellä.

  M-luokan sertifiointi takaa järjestelmän täyttävän tarkimmatkin vaatimukset työmaalla.

  VAKAA KÄSI

  Pitkäaikainen tärinäaltistus johtaa erilaisiin vaivoihin, kuten rannekanavaoireyhtymään ja valkosormisuuteen. Aktiiviset, tärinää hillitsevät ominaisuutemme vähentävät käsiin ja ranteisiin kohdistuvaa rasitusta ja siten erilaisten ongelmien syntyä. Tärinää hillitsevä teknologiamme mahdollistaa jopa 50% matalamman tärinän verrattuna standardimallin sähkötyökaluihin (mitattuna EN 60745 1: 2006). Oikein käytettynä Perform & Protect-sarjan työkalut varmistavat, että käyttäjän altistuminen pysyy suositusten alapuolella. Työkaluja, jotka tuottavat 5 m/s² tärinän, voidaan käyttää korkeintaan 2 tuntia/päivä altistumisen toiminta-arvon (EAV) ja enintään 8 tuntia/päivä altistumisen raja-arvon (ELV) puitteissa. Lisääntynyt käyttöaika ja -mukavuus tarkoittavat, että sinä ja tiimisi pystytte suorittamaan raskaita tehtäviä pidempään ja turvallisemmin.


  check Suorita raskaita töitä pidempiä aikoja
  check Paranneltu käyttömukavuus
  check Entistä parempi turvallisuus, luotettavuus ja pidempi käyttöikä

   

   

  Vähentää käyttäjän tuntemaa tärinää 20%.

  TEHO EI OLE MITÄÄN ILMAN HALLINTAA

  Työkalut voivat jumiutua käytössä esimerkiksi porauksen tai katkaisun aikana, jolloin riski käyttäjän loukkaantumiselle ja työkalun vauroitumiselle kasvaa. Perform & Protect -valikoiman työkaluissa on vakiona integroitu, edistynyt väännönhallintateknologia.

  Pyörimisenestojärjestelmä havaitsee pyörimisliikkeen ja minimoi äkillisen vääntöreaktion, kun taas kulmahiomakoneiden elektroninen takapotkujarru katkaisee virran automaattisesti työkalun puristuessa tai jumiutuessa. Ominaisuuksiin kuuluvat myös LED-ilmaisimet ja ylikuormituksen tunnistavat anturit.

  TYÖKALUN HALLINNAN ELEMENTIT

  Integroitu Wireless Tool Control-toiminto mahdollistaa työkalujen hallinnan etänä.

  Sammuttaa työkalun automaattisesti jumiutumistilanteissa loukkaantumisten estämiseksi.

  Automaattinen kulmahiomakoneen sammutus puristumis- ja jumiutumistilanteissa.

  VIIMEINEN SUOJA TYÖKALUN PUDOTESSA

  Korkealla työskenneltäessä on tärkeää hyödyntää integroituja ratkaisuja, jotka tarjoavat turvallisuutta ja suojaa mikäli työkalu putoaa. Integroituja Lanyard Ready -varmistusnaruratkaisuja on saatavana johdollisten ja akkukäyttöisten työkalujen kiinnittämiseksi työmaan kiinteisiin rakenteisiin. Narun enimmäispituus on 2 metriä, mikä auttaa turvaamaan työkalun putoamisen varalta*. Kaikki Perform & Protect -tuotteet on suunniteltu siten, että ne täyttävät terveys- ja turvallisuusmääräykset suorituskyvystä tinkimättä.

  *Katso varmistusnarun kiinnitysmenetelmät erillisistä tuotetiedoista. Varmistusnarut myydään erikseen. Lisäturvaohjeet sisältyvät ohjekirjaan.

  Airlock-yhteensopiva

  Jokaiseen AirLock-sarjan pölynpoistolaitteeseen on saatavilla erilaisia tarvikkeita, joilla ne voidaan liittää laajaan valikoimaan DEWALT-työkaluja.