Säilytysratkaisut

Mobile Storage Systems - TSTAK, ToughSystem, SoftStorage

LUOTETTAVAA SÄILYTYSTÄ VARTEN

Liikuteltavat säilytysratkaisut, jotka sopivat ihanteellisesti työkalujen suojaamiseen, järjestämiseen ja kuljettamiseen kaikilla työmailla. Varmistamme, että voit siirtää työkalujasi helposti ja turvallisesti kaikkein kovatekoisimmista vahvistetuista yksiköistä älykkäisiin lukittaviin säilytysjärjestelmiin ja kannettaviin, raskaaseen käyttöön tarkoitettuihin kangaskasseihin.

KESTÄVÄ SÄILYTYS

Erinomainen työkalujen säilytysratkaisu vaativimpiin ja haastavimpiin ympäristöihin. Vahvistettu modulaarinen ja siirrettävä säilytysjärjestelmä on suunniteltu kestämään ja suojaamaan työkalujasi kaikissa työmaa- ja sääolosuhteissa. TOUGHSYSTEM takaa tinkimättömän kestävyyden ja suojaa työkaluja.

SUOJAA TYÖKALUJA PÄIVITTÄIN

TSTAK-tuotteet ja niiden lukitusjärjestelmä tarjoavat pinottavan säilytysratkaisun työmaan jokapäiväisiin tarpeisiin. Mahdollisuus yhdistää yksiköitä tarpeidesi mukaan mahdollistaa työkalujen nopean ja helpon pinoamisen, varastoinnin ja kuljetuksen työmaalla ja sen ulkopuolella.

SoftStorage logo

SOFTSTORAGE®

Kätevät työkalujen säilytysratkaisut valmistettu kestävästä, lujasta kankaasta. Kevyt ja kestävä SoftStorage-mallisto sopii ihanteellisesti liikkeellä oleville työntekijöille käytettäväksi vaikeasti tavoitettavilla työmailla tai pienemmillä kaupunkityömailla.