TSTAK range featuring DWST83346-1, DWST82968-1, DWST1-70706, DWST83347-1, DWST83345-1, DWST-71228, DWST83343-1, DWST82990-1, DWST82991-1, DWST1-71196, DWST170705, DWST83344-1, DWST171229

Työkalujen jokapäiväiseen säilytykseen

Rakenna oma ainutlaatuinen säilytysjärjestelmäsi – TSTAK-valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset työkalujesi ammattimaiseen säilytykseen. Nopean lukitusjärjestelmän avulla kiinnität yksiköt tukevasti toisiinsa ja mahdollistat työkalujesi helpomman kuljetuksen ja varastoinnin.

play_arrow

PINOTTAVISSA & YHDISTELTÄVISSÄ

HALUAMALLASI TAVALLA

TSTAK-säilytysyksiköt ovat modulaarisia ja ne voidaan pinota päällekkäin lukemattomilla tavoilla. Yksittäisiä pakkeja voidaan muokata erilaisilla tilanjakajilla ja irrotettavilla lokeroilla tarpeitasi vastaaviksi. Näin sinä voit säilyttää niissä kaiken pienistä tarvikkeista suurempiin sähkötyökaluihin.

RAKENNETTU KESTÄMÄÄN

Kovasta polypropeenistä valmistetut ja kestävillä metallisalvoilla varustetut yksiköt ovat täysin kenttätestattuja ja rakennettu kestämään. Kuulalaakerit helpottavat lokeroiden avaamista sekä sulkemista ja lokerot lukittuvat paikoilleen suljettaessa, pitäen sisällön paikallaan kuljetuksen aikana.

T stak Mobile storage clipboard carrying out one hand operation.

TURVALLISESTI LUKITTAVA

Kaikissa TSTAK-työkalulaatikoissa on riippulukkopaikat, jotka tarjoavat lukitusmahdollisuuden. Näin saat mielenrauhan tietäen, että työkalusi ovat turvassa myös silloin, kun niitä ei käytetä.

SARJOJEN VERTAILU

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Kapasiteetti

50Kg

30Kg

Modulaariseen kannattimeen yhteensopiva

check_circle_outline

remove_circle_outline

Modulaariset pinoamissalvat

check_circle_outline

check_circle_outline

Lukittava

check_circle_outline

check_circle_outline

Runko

Vahvistettu

Polypropeeni

Metallisaranat

check_circle_outline

check_circle_outline

Kovat metallisangat

check_circle_outline

remove_circle_outline

Vesi- ja pölysuojattu (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

LUOTU KULKEMAAN

TSTAK-vaunu- ja kärry-yksiköt käyttävät samaa lukitusjärjestelmää kuin sarjan muut säilytysyksiköt. Niitä voidaan käyttää myös raskaampien työkalujen ja materiaalien siirtämiseen nopeasti ja kätevästi. Kaikissa TSTAK-yksiköissä on myös bi-materiaalikahvat mukavaa nostamista varten.