Maksimaalinen suorituskyky kovimmissakin olosuhteissa

Sähkötyökalujen tarvikkeet

DEWALT-tarvikkeet on suunniteltu ja testattu niin, että sinä saat kaiken tehon irti työkaluistasi. Suunniteltu samalla sitoutumisella tehokkuuteen, tarkkuuteen ja luotettavuuteen kuin kaikki sähkötyökalummekin. DEWALT-tarvikkeet takaavat poikkeuksellisen työnjäljen vaativissakin töissä kerta toisensa jälkeen.

KÄYTTÖIKÄ

Valmistettu tehokkaammiksi ja kestämään kauemmin, jotta saat enemmän aikaan.

KESTÄVYYS

Tarkkaan suunniteltu. Yhtä kova ja kestävä kuin työkalusi.

NOPEUS

Suunniteltu tehokkuus ja suorituskyky mielessä, joka käyttökerralla.

Increased runtime
Extreme FlexTorq

HALLITTUA TEHOA

DEWALT EXTREME® FlexTorq tarjoaa turvalliset kiinnitykset sekä pidemmän käyttöiän. Sisäänrakennetut optimoidut vääntöalueet kontrolloivat iskuvoimaa ja suojaavat siten terää kulumiselta, rikkoutumiselta sekä vähentävät työkalun kuormittumista.

PÖLYTÖNTÄ PORAUSTA

DEWALT ontot poranterät ovat keskeinen osa Perform & Protect -sarjaamme. Ontot terät mahdollistavat ensiluokkaisen pölynpoiston, pienemmän vastuksen sekä nopeamman porauksen. Ne kytkeytyvät myös suoraan DEWALT Airlock -järjestelmään muodostaen turvallisen yhteyden terän ja pölynpoistolaitteen välillä.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

KORKEAA LAATUA

DEWALT XR Extreme Runtime-tarvikkeet on suunniteltu käytettäviksi yhdessä XR FLEXVOLT-sarjan kanssa, jotta voit hyödyntää sarjan täyden tehon ja käyttöajan. Yhdistettynä akkukäyttöisiin DEWALT-työkaluihin ne takaavat maksimaalisen tuottavuuden.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

LÖYDÄ PAIKALLINEN DEWALT-JÄLLEENMYYJÄSI

DEWALT-tuotteet ja -tarvikkeet ovat saatavilla verkosta ja jälleenmyyjiltä maanlaajuisesti. Ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjään varmistaaksesi tuotteen saatavuuden. Lähimmän jälleenmyyjän voit etsiä postinumerolla tai kaupungin nimellä.