The McLaren Formula 1 2023 car
TOUGH TOGETHER

MENESTYMINEN ON TIIMITYÖTÄ

Menestyäksesi haastavassa ja arvaamattomassa Formula 1 -sarjassa, tarvitset tueksesi tiimin ja työkalut, joihin voit luottaa. Sinulla tulee olla täydellinen luotto siihen, miten kilpa-autosi on koottu.

McLarenin Formula 1 -tiimi työskentelee DEWALTIN kanssa, sillä sitkeys on DNA:ssamme. Kilpa-ajoissa voiton ja tappion välinen ero mitataan millisekunneissa.

Auttaakseen tiimiä toimimaan äärimmäisessä paineessa, DEWALT valmistaa kestäviä työkaluja, joihin voi luottaa. Koska autot eivät voita kisoja. Vaan ihmiset.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment
play_arrow

McLAREN F1 -TIIMIN TYÖKALUT

Ajassa mitattuna työkaluja käytetään enemmän auton työstämiseen kuin Lando ja Oscar käyttävät sen ajamiseen. Tarvitset työkaluja, jotka eivät petä paineen alla. DEWALTIN kestävät työkalut antavat McLarenin F1-tiimille itseluottamusta olla kovempi, painaa kovemmin ja ajaa nopeammin.

Shot of Lando Norris McLaren Formula 1 2019 -2023 (current) racing driver

"DEWALTIN työkalut ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. 
Tieto siitä, että auto kootaan niillä, antaa minulle paljon luottamusta."

Lando Norris
McLaren Formula 1 -tallin kuljettaja

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver being used in the fabrication of steel framework/crossmember close-up of LED light

DEWALT x McLaren F1 -tiimin 18V XR hiiliharjaton iskuporakone

Kun millisekunneilla on merkitystä, tarvitaan porakone, johon voi luottaa. Siksi McLaren Formula 1 -tiimi valitsee DCD85ME2GT Compact iskuporakoneen yhdistettynä POWERSTACK-akkuihin parhaan suorituskyvyn ja ergonomian saavuttamiseksi.

Limited Editon DEWALT/McLaren Backpack 3/4 front view

DEWALT x McLaren F1 -tiimin Pro-reppu

Aivan kuten McLaren Formula 1 -kilpailuissa, on olemassa hetkiä, jolloin sinun on valittava mitä varusteita valitset seuraavaan projektiisi. Kompromisseille ei ole tarvetta kestävän IP54-luokitellun rajoitetun erän Pro -repun kanssa.

Overhead shot of the pit crew working on the 2023 McLaren F1 car in the pit lane

LIITY JÄSENEKSI

Liity ainutlaatuiseen yhteisöömme, jossa työkalut otetaan vakavasti. Saat käyttöösi laajennetut työkalutakuut, pysyt ajan tasalla tapahtumistamme ja näet kätevästi, milloin on aika huoltaa työkalusi.

ETSI PAIKALLINEN JÄLLEENMYYJÄ

DEWALT-tuotteet ja -tarvikkeet ovat saatavilla verkossa ja jälleenmyyjillä valtakunnallisesti. Etsi lähellä olevia jälleenmyyjiä postinumeron tai kaupungin mukaan.

Image of a car with McLaren x DeWalt competition.

TÄMÄ ON MAHDOLLISUUTESI VOITTAA MCLAREN F1 VIP -KISAMATKA MONZAAN

Osta vapaavalintainen DEWALT 18V XR sähkötyökalu tai 18V XR puutarhatyökalu kampanja-aikana 24.04.–31.05.2023, rekisteröi ostoksesi sivuillamme ja saatat olla onnekas voittaja.

TÄMÄ ON MAHDOLLISUUTESI VOITTAA MCLAREN F1 VIP -KISAMATKA MONZAAN 

Osta vapaavalintainen DEWALT 18V XR sähkötyökalu tai 18V XR puutarhatyökalu kampanja-aikana 24.04.–31.05.2023, rekisteröi ostoksesi sivuillamme ja saatat olla onnekas voittaja.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment
play_arrow
Limited Edition DEWALT/McLaren Impact Driver being used to remove water pump housing

DEWALT x McLaren F1 -tiimin 18V XR hiiliharjaton iskuruuvinväännin

Olipa kyseessä McLaren F1 -tiimin työpaja tai radalla paineen alaisena toimiminen, DCF85ME2GT tarjoaa tehoa ja monipuolisuutta, jota McLarenin Formula 1 -tiimi tarvitsee.

Limited Edition DEWALT/McLaren Drill Driver and Impact Driver in staged environment

DEWALT x McLaren F1 -tiimin 18V XR hiiliharjaton konekitti

DEWALT x McLaren F1 -tiimin 18V XR hiiliharjaton iskuporakone ja iskuruuvinväännin yhdessä paketissa. Hanki molemmat rajoitetun erän sähkötyökalut samassa pakkauksessa edullisempaan hintaan kuin ostamalla työkalut erikseen.

Limited Editon DEWALT/McLaren TSTAK 3-IN-1 Rolling Workshop Bundle combines wheeled mobile storage with the deep storage tool box and the clear-lid organiser

DEWALT x McLaren F1 -tiimin 3- in-1 TSTAK-torni

McLarenin Formula 1-tiimin on siirreltävä työkaluja ja tarvikkeita nopeasti ja turvallisesti ympäri tallia, joten he valitsivat säilytysratkaisun, johon he voivat luottaa. Saat saman suorituskyvyn kuin työmaalla rajoitetun erän TSTAK-tornin avulla.