MALLIKOHTAISTEN TIETOJEN LÖYTÄMINEN

MALLINUMERO

Kaikki DEWALT-mallinumerot löytyvät kunkin tuotteen tyyppikilvestä alla olevan esimerkin mukaisesti, ja ne alkavat aina kirjaimella D. 

Täydellinen mallinumero, mukaan lukien mahdolliset akut, löytyy alkuperäisestä pakkauksesta tai jälleenmyyjän kuitista. Alla esimerkkejä samasta tuotteesta, mutta akkujen määrästä riippuen tuotteilla on eri koodit:

DCF887D2-GB (18V iskuruuvinväännin, 2 x 2,0 Ah akku)
DCF887P2-GB (18V iskuruuvinväännin, 2 x 5,0 Ah akkua)
DCF887N-XJ (18V iskuruuvinväännin, runko)

Ota huomioon konekiteissä:
Jos olet hankkinut työkalukitin, joka sisältää vähintään kaksi sähkötyökalua, REKISTERÖI JOKAINEN TYÖKALU YKSILÖLLISESTI. Kunkin työkalun mallinumero löytyy sen tyyppikilvestä ohessa olevan kuvan mukaisesti. Huomaa, että AKKUJEN JA LATURIEN REKISTERÖINTI EI OLE TARPEEN. Näillä tuotteilla on yhden vuoden takuu, ja ne kuuluvat ostotodistukseen vakiona.

Mitä tehdä, jos et vieläkään löydä koodiasi?
Joillakin jälleenmyyjillä on omat koodiversionsa, joita ei välttämättä mainita avattavassa valikossa. Jos tuotteesi tarkkaa mallinumeroa ei löydy valikosta, rekisteröi lähin versio yleisellä mallinumerolla. Työkalun rekisteröinnin tärkeä osa on ensimmäinen osa, koska se tunnistaa itse työkalun. Yllä olevassa esimerkissä työkalu on DCF887. Kun mallinumeron alkuosa on oikea, työkalun takuu on voimassa. Akkutyökaluissa tämä tarkoittaa kolmea ensimmäistä kirjainta, joista ensimmäinen kirjain on D, sekä kolmea ensimmäistä numeroa. Johdollisten työkalujen kohdalla mallinumero alkaa kirjaimella D. Katso alla olevat esimerkit:

ESIMERKKEJÄ JOHDOLLISEN TYÖKALUN MALLINUMEROISTA:

PÄIVÄMÄÄRÄKOODI

Tämä on 8-numeroinen koodi. Koostuu 4-numeroisesta ja sen jälkeen 2-numeroisesta luvusta ja sen jälkeen kahdesta muusta numerosta, jotka ovat joskus aakkosnumeerisia. Tämä on esimerkki voimassa olevasta päivämääräkoodista - 2017-22-59.

SARJANUMERO

Työkalun sarjanumero löytyy yleensä tyyppikilvestä tai akkukotelosta. Se voi koostua vain numeroista tai kirjainten ja numeroiden yhdistelmästä alla olevan kuvan mukaisesti: 

TYYPPIKILPI

ESIMERKKEJÄ AKKUKOTELOSTA