DCF840E1T-XJ
18V XR hiiliharjaton iskuruuvinväännin, 1 x POWERSTACK Compact -akku

Tuotteen yleiskatsaus

Hiiliharjaton DCF840 iskuruuvinväännin on suunniteltu kevyeksi ja helppokäyttöiseksi suorituskyvystä tinkimättä. Hiiliharjaton moottori tuottaa jopa 192 Nm vääntömomentin ja jopa 3 200 kierr./min kierrosnopeuden halkaisijaltaan suurien ruuvien ruuvaamiseen. Kompakti rakenne tarjoaa optimoidun ohjattavuuden ja pääsyn ahtaisiin paikkoihin. Lisäksi se ylläpitää tuottavuutta heikossa valaistuksessa kolmella LED-työvalolla, jotka valaisevat hämärät työtilat. POWERSTACK-akut tarjoavat 50 % enemmän tehoa** ja 25 % pienemmän** pinta-alan. Ne toimivat kaikkien 18 V XR -työkalujen kanssa.\n\n** 50 % enemmän tehoa: verrattuna DCB183-akkuun, ei käytössä. 25 % pienempi ja kompaktimpi: pinta-ala verrattuna DCB183-akkuun.

Lisätiedot ominaisuuksia

  • Erittäin kevyt ja kompakti työkalu on äärimmäisen mukava käyttää ja työskentely on mahdollista ahtaissakin tiloissa
  • Yhteensopiva kaikkien DEWALT 18V XR -akkujen kanssa
  • Yhteensopiva kaikkien DEWALT 18V XR -akkujen kanssa

Tekniset tiedot

Tuotteen paino
0.88 Kg
Tuotteen pituus
129 mm

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden rajoitettu takuu, 3 vuoden rajoitettu takuu rekisteröitynä.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Tukiopas