DCF900N-XJ
18V XR 1/2" hiiliharjaton korkean vääntömomentin iskumutterinväännin (Hog Ring -kiinnitys), runko

Tuotteen yleiskatsaus

18V XR 1/2" iskumutterinväännin hiiliharjattomalla moottorilla tarjoaa uskomattoman 1396 Nm kiristysmomentin ja jopa 1898 Nm irroitusmomentin tiukimpienkin pulttien irrotukseen. Kytkin neljälle tarkalle momentille sallii paremman hallinnan työskenneltäessä. 1/2" kara Hog Ring -kiinnityksellä mahdollistaa hylsyjen nopean vaihdon. Portaaton nopeudensäätö mahdollistaa sovellusten täydellisen hallinnan. Tehokas hiiliharjaton moottori tarjoaa korkean suorituskyvyn, pidentää työkalun käyttöikää ja mahdollistaa entistä lyhyemmän muotoilun. Kirkas valkoinen LED-valo sammutusviiveellä parantaa näkyvyyttä hämärissä työskentelyolosuhteissa. Valon tehoa voi säätää ympäristön mukaan. Ergonominen kumipäällysteinen runko takaa hyvän otteen ja hallinnan.

Lisätiedot ominaisuuksia

  • 1/2" kara Hog Ring -kiinnityksellä mahdollistaa hylsyjen nopean vaihdon
  • Portaaton nopeudensäätö mahdollistaa täyden hallinnan kaikissa käyttökohteissa
  • Tehokas hiiliharjaton moottori antaa tehoa ja pidentää työkalun käyttöikää
  • Kirkas valkoinen LED-valo sammutusviiveellä parantaa näkyvyyttä ja käytön monipuolisuutta. Valon voimakkuutta voi säätää käyttäjälle sopivaksi.
  • Uusimman sukupolven suuritehoinen 18V hiiliharjaton XR Li-Ion -iskumutterinväännin
  • Ergonominen kumipäällysteinen runko takaa hyvän käyttömukavuuden ja hallinnan

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden rajoitettu takuu, 3 vuoden rajoitettu takuu rekisteröitynä.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Tukiopas