DCK2110L2T-QW
12V XR AKKUKONESARJA - 2X3AH

Tuotteen yleiskatsaus

DCD701 12V XR -porakone on suunniteltu tarkkuutta vaativiin töihin, kuten pienien ohjausreikien tekemiseen. Tarpeeksi pieni mahtuakseen ahtaimpiin paikkoihin, vain 152 mm pitkä ja riittävän tehokas 57,5 Nm vääntömomentin ja 2 nopeusasetuksen ansiosta. Siinä on myös kirkas jalkaan sijoitettu LED-valo, joka valaisee työalueen. DCF801 12V XR iskuruuvinväännin on suunniteltu tarkkuutta vaativiin töihin, kuten pieniin kiinnitystöihin, mutta se pystyy käsittelemään myös M10-pultteja. Tarpeeksi pieni mahtuakseen ahtaimpiin paikkoihin, vain 125 mm pitkä ja riittävän tehokas 163 Nm vääntömomentilla. Siinä on myös elektroninen nopeudensäädin 3-nopeusasetuksella, mukaan lukien tarkkuutta vaativiin töihin tarkoitettu 'Precision Drive' -tila, mikä estää materiaalin vaurioitumisen kiristettäessä. 3 LED-valoa valaisee kätevästi työstettäviä kohteita.

Lisätiedot ominaisuuksia

Sisältää

  • (1) DCD701 hiiliharjaton Sub-Compact porakone
  • (1) DCF801 hiiliharjaton Sub-Compact iskuruuvinväännin
  • (2) 3.0Ah akut
  • (1) Monijännitelaturi
  • (1) TSTAK II-salkku

Tekniset tiedot

Akun kapasiteetti
3 Ah
Voimanlähde
Johdottomat

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden rajoitettu takuu, 3 vuoden rajoitettu takuu rekisteröitynä.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Tukiopas