DCMPH566N-XJ
18V XR varrellinen pensasleikkuri, runko
DCMPH566N-XJ

18V XR varrellinen pensasleikkuri, runko

  • TEHOA – leikkaa nopeasti ja tehokkaasti. Terän leikkauskapasiteetti = 25 mm, 2 800 spm
  • YLTÄÄ PITKÄLLE / LEIKKAA KULMAT – enint. 3,35 m. PITKÄLLE ULOTTUVA 7-ASENTOINEN, 180⁰, NIVELLETTY PÄÄ, 3,35 m maksimiulottuvuus (perustuu 180 cm pitkään henkilöön, joka pitää vartta suorassa rintakehän tasolla)
  • ERGONOMINEN – kevyt ja helposti ohjattava. Tasapainoinen.
Näytä enemmän ominaisuuksia

Tuotteen yleiskatsaus

Tämän varrellisen pensasleikkurin ulottuvuus on 3,35 m ja siinä on innovatiivinen, nivelletty 7-asentoinen pää. Lisäksi sen toimintanopeus on 2 800 spm, joten ammattilaiset voivat käyttää sitä vaativissakin töissä ja hallita työkalua täydellisesti lehvästön korkeudesta, muodosta tai tiheydestä riippumatta. Jopa 75 minuutin käyttöaika. 55 cm terän ja vaikuttavan 25 mm leikkuuleveyden ansiosta tämä vankka työkalu tarjoaa johdonmukaisesti luotettavan ja tasaisen leikkuutuloksen.

Lisätiedot ominaisuuksia

  • KÄYTTÖAIKA – jopa 75 minuutin käyttöaika 5 Ah akulla

Tekniset tiedot

Terän väli
25 mm
Akun kapasiteetti
5 Ah
Tuotteen paino
3.6 Kg
Latausaika
75 min
Terän pituus
550 mm

Tuki

1 Vuoden rajoitettu takuu, 3 vuoden rajoitettu takuu rekisteröitynä.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Tukiopas