AKKUJÄRJESTELMÄT

Tavoitteenamme on mahdollistaa johdoton työmaa. Jatkamme innovointia XR FLEXVOLT® -järjestelmästä aina laajeneviin 18V XR- ja 12V XR -akkutyökalujärjestelmiimme, jotta sinulla olisi kaikki tarvitsemasi työkalut käytössäsi.

FLEXVOLT Cordless Chainsaw in use on a wooden log outdoors

JOHDOLLISEN TYÖKALUN TEHO. AKKUTYÖKALUN VAPAUS.

Mullistava 54V akkutyökalujen valikoimamme tarjoaa erinomaista tehoa ja käyttöaikaa. Kuvittele XR FLEXVOLT -työmaa, jossa ei ole kookkaita generaattoreita tai perässä kulkevia virtakaapeleita ja jossa jokaisen toimialan ammattilaiset voivat työskennellä nopeammin, turvallisemmin ja tehokkaammin akun voimalla.

18V XR logo

NOPEIMMIN KASVAVA JÄRJESTELMÄMME

Yli 250 akkukäyttöistä sähkötyökalua sisältävä 18V XR -järjestelmä on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattiryhmien erityistarpeisiin. Jatkuvasti laajeneva 18V XR -valikoima kattaa kaiken poravasaroista pyörösahoihin ja ruohonleikkureihin.

HALUAMASI KOKO & TARVITSEMASI TEHO

Suunniteltu äärimmäisen tehokkaaksi kompaktissa koossa.
Uusi DeWALT 12V XR Compact -valikoima tarjoaa täydellisen kompromissin koon ja suorituskyvyn välillä.

HYÖDYNNÄ SUUREMPI TEHO

Kun tarvitset vielä vähän lisätehoa vaativaan työhön, DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE hoitaa homman. Insinöörimme ovat suunnitelleet tämän vallankumouksellisen teknologian, jonka ansiosta 18V XR FLEXVOLT ADVANTAGE ‑työkaluissa voidaan käyttää XR FLEXVOLT ‑akkua. Teho kasvaa jopa 77 %* ja haastavatkin työt hoituvat nopeasti.