TOUGHSYSTEM 2.0 range featuring DWST83294-1, DWST83342-1, DWST83295-1, DWST83529-1, DWST83293-1, DWST83394-1, DWST175654, DWST83392-1, DWST83522-1, DWST83524-1, DWST83408-1, DWST83407-1, DWST82732-1

ToughSystem

ToughSystem products

KESTÄVÄÄ SÄILYTYSTÄ

TOUGHSYSTEM-säilytysjärjestelmän yksiköt on suunniteltu suojaamaan työkalujasi haastavimmissakin työmaaympäristöissä ja sääolosuhteissa. Sarjan pinottavat, liikuteltavat ja lujatekoiset säilytysratkaisut ovat oikea valinta, kun kaipaat säilytysjärjestelmältä äärimmäistä kestävyyttä.

Works for you

KOKOA TOIVEIDESI MUKAAN

Yhdistele osia pienemmistä työkalupakeista lokerikkoihin tai vaikkapa TOUGHSYSTEM-radioon rakentaaksesi juuri sinulle sopivan säilytysratkaisun. Kiinnittämällä oheisen kuvan mukaisesti patentoidut, modulaariset sivusalvat päset käsiksi mihin tahansa pinoamaasi TOUGHSYSTEM-yksikköön ilman, että joudut siirtämään sen yläpuolella olevia osia.

LUOTETTAVAA KESTÄVYYTTÄ

TOUGHSYSTEM-yksiköiden paksu, vahvistettu ulkokuori tarjoaa työkaluillesi voimakasta suojaa iskuilta ja kestää 50 kg maksimikuormituksen. Tämä kestävyys ulottuu aina sarjan ruostumattomiin, voimakkaisiin metallisalpoihin sekä saranoihin. TOUGHSYSTEM-yksiköt on suunniteltu ja tehty kestämään jatkuvaa, raskasta käyttöä ja kestämään olosuhteista riippumatta.

TURVALLINEN JA VARMA

IP65-luokiteltu sarja tarjoaa täyden suojan vedeltä ja pölyltä, ​​varmistaen työkalujen täydellisen suojauksen. Riippulukkopaikat tarjoavat mahdollisuuden lukita pakin, jotta työkalusi ovat turvassa silloin kun ne eivät ole käytössä. Sarjan kärry sisältää myös yhtenäisen lukitusjärjestelmän, jonka avulla kaikki moduulit voidaan kiinnittää, vaikkapa yhdellä kädellä.

SARJOJEN VERTAILU

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Kapasiteetti

50Kg

30Kg

Yhteensopivuus modulaaristen telineiden kanssa

check_circle_outline

remove_circle_outline

Modulaariset pinoamissalvat

check_circle_outline

check_circle_outline

Lukittava

check_circle_outline

check_circle_outline

Runko

Vahvistettu

Polypropyleeni

Metallisaranat

check_circle_outline

check_circle_outline

Kovat metallisangat

check_circle_outline

remove_circle_outline

Vesi- ja pölysuojattu (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

MYÖS VAIKEAKULKUISIIN YMPÄRISTÖIHIN

TOUGHSYSTEM-kärryn 21,5 cm kestävät kumirenkaat mahdollistavat helpon kuljettamisen vaikeassakin maastossa. TOUGHSYSTEM-yksiköiden kuljettamisen lisäksi kärryä voidaan käyttää myös lisälaitteiden ja raskaiden materiaalien siirtelyyn.

AUTOON SIJOITETTAVA TELINE

Siirrä työkalusi saumattomasti työkohteiden välillä tarkoitukseen suunnitellulla TOUGHSYSTEM-sarjan autoon sijoitettavalla telineellä. Törmäystestattu järjestelmä on suunniteltu maksimoimaan pakettiautosi sisätila ja pitämään työkalut helposti saatavilla. Jokainen kannatinpari kestää 70 kg painon, minkä lisäksi kannattimet ovat taitettavissa piiloon telineen ollessa tyhjä. Vaiheittaiset ohjeet telineen kokoamiseen ja muunteluun ovat saatavana erillisessä sovelluksessa.