Tukipalvelu

Tietoa tuotteista, tuotteiden rekisteröinnistä, takuuajan pidentämisestä ja muista palveluista löydät alta FAQ-osiosta. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi FAQ-osiosta? Ota yhteyttä meihin ja autamme mielellämme!

Tuoterekisteröinti

Rekisteröimällä ostoksesi MyDEWALT-järjestelmään saat lisätietoa takuupalvelustamme, tuoteuutuuksistamme ja tarjouksistamme, sekä voit arvioida ja pisteyttää tuotteitasi.

Korjaukset ja varaosat

Etsi lähin valtuutettu DEWALT-huoltopalvelu kätevän paikantimen avulla.

DEWALT-huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan korkeimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki alan asiaankuuluvat määräykset.

Takuutiedot

Saat kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteesi takuusta, korjauksesta tai vaihdosta.

FAQ

Tuotetiedot

  Löydä jälleenmyyjä -hakutoimintomme auttaa sinua löytämään lähimmän valtuutetun DEWALT-jälleenmyyjän. Tarkemmat tiedot löydät täältä.

  XR FLEXVOLT on vallankumouksellinen 54V akkukonesarjamme, jossa yhdistyvät johdollisen koneen teho ja johdottoman koneen vapaus. XR FLEXVOLT on markkinoiden ainoa akku, joka toimii sekä 18V että 54V koneissa. Lisäksi XR FLEXVOLT -sarjan työkaluja voidaan käyttää 18V akulla. Lue lisää XR FLEXVOLT -sarjasta täällä.

  Kyllä. XR FLEXVOLT -akut ovat taaksepäin yhteensopivia 18V XR -sarjan työkalujen ja latureiden kanssa - voit käyttää kaikkia 18V XR -työkalujasi XR FLEXVOLT -akuilla. Lue lisää XR FLEXVOLT -sarjasta täällä.

  Löydät linkin käyttöohjeisiin kunkin työkalun tuotesivulta. Päästäksesi tuotesivulle, syötä tuotekoodi tai -nimi hakukenttään sivun yläreunassa.

  Tärinätiedot löydät listattuna kunkin työkalun tuotesivulta. Päästäksesi tuotesivulle, syötä tuotekoodi tai -nimi hakukenttään sivun yläreunassa.

  Kaikki ankkurointiin ja kiinnitykseen liittyvät tekniset tiedot löydät täältä.

  Takuu

   Käyttäjät voivat pidentää DEWALT-työkalunsa takuuajan jopa 3 vuoteen. Liity MYDEWALT-listalle, seuraa tuotteen rekisteröintiohjeita ja rekisteröi työkalu 4 viikon kuluessa ostohetkestä. Liittyä voit täällä.

   Huoltopalvelun paikannin auttaa sinua löytämään lähimmän valtuutetun DEWALT-huoltopalvelun. Lisätietoa löydät täältä.

    

   Löydät täydelliset takuuehdot täältä.

   Huolto ja tekninen tuki

    Löytääksesi muun muassa oikeat varaosat ja käyttöohjeet, tarvitset tuotteen malli- sekä luettelonumeron. DEWALT-työkaluissa luettelo- ja mallinumero ovat yleensä varoituslapussa tai tuotteen nimilapussa joko työkalun pohjassa tai kyljessä. Suurempien koneiden, kuten generaattoreiden, numerot löytyvät koneen päältä. Napsauta tästä saadaksesi apua mallinumerosi löytämiseen.

    Työkalun sarjanumero löytyy yleensä joko arvokilvestä tai akkulokeron yhteydestä. Se on joko numerosarja tai kirjainten ja numeroiden yhdistelmä. Napsauta tästä saadaksesi apua sarjanumerosi löytämiseen.

    Päiväkoodi koostuu valmistusvuodesta, -viikosta ja -tehtaasta. Esimerkiksi vuoden 2017 toisella viikolla, tehtaassa 59 valmistetun työkalun päiväkoodi olisi 2017-02 59. Napsauta tästä saadaksesi apua päivämääräkoodin löytämiseen.

    Voit ottaa yhteyttä tekniseen palveluun vierailemalla palvelusivullamme täällä.

    ETSI PAIKALLINEN JÄLLEENMYYJÄ

    DEWALT-tuotteita ja -tarvikkeita on saatavana verkosta ja jälleenmyyjiltä ympäri maata. Ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjiin tuotteiden saatavuuden vahvistamiseksi. Etsi lähimmät jälleenmyyjät postinumeron tai postitoimipaikan perusteella.