18V XR logo

Nopeimmin kasvava järjestelmämme

Yli 250 tuotteen 18V XR -järjestelmä pitää sisällään lukemattomia akkukäyttöisiä sähkötyökaluja, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattilaisten tarpeisiin. Iskuporakoneista pyörösahoihin ja oksaleikkureista ruohonleikkureihin, 18V XR -valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi sähkötyökalut.

ENEMMÄN TEHOA, ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA

Lataa vähemmän ja tee enemmän.18V XR Li-ion -akkujamme on saatavana 5,0 Ah kapasiteetilla, jotta voit tehdä työsi luotettavasti missä ja milloin tahansa.

VALMISTETTU VASTAAMAAN RAKENNUSALAN TARPEISIIN

18V XR -sähkötyökalut on suunniteltu vastaamaan vaativimpien rakennusalan ammattilaisten ja haastavimpien rakennustyömaiden erityistarpeisiin.

PAREMPI SUORITUSKYKY

Valitse XR-sarjan hiiliharjaton moottori parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Perinteiset mekaaniset moottorit sisältävät hiiliharjaksia, jotka tuottavat lämpöä ja kitkaa. Tehokkaat XR hiiliharjattomat moottorit toimivat viileämmin vähentäen hukkaenergian määrää, maksimoiden käyttöajan ja työkalun käyttöiän.

MENNEISIIN SOPIVA, ETEENPÄIN KATSOVA

XR FLEXVOLT-akut ovat taaksepäin yhteensopivia koko 18V XR-sarjan kanssa, joten voit käyttää mitä tahansa DEWALT-työkaluasi tai -laturiasi yhdessä XR FLEXVOLT-akkujen kanssa. Ne toimivat nopeammin, pidempään ja käyttävät vähemmän energiaa, jotta sinä voit tehdä enemmän.

LÖYDÄ PAIKALLINEN DEWALT-JÄLLEENMYYJÄSI

DEWALT-työkalut ja -tarvikkeet ovat saatavilla verkossa sekä jälleenmyyjillä kautta maan. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäsi selvittääksesi tuotteen saatavuus. Lähimmän jälleenmyyjän voit etsiä joko postinumeron tai kaupungin avulla.