WITH DEWALT THE TOUGH GET TOUGHER

"TARVITSEMME TYÖN SUORITTAMISEEN TYÖKALUT, JOIDEN KESTÄVYYTEEN VOIMME LUOTTAA"

Työmme haastaa meitä jatkuvasti. Joudumme ylittämään itsemme päivittäin ja kestävyytemme on koetuksella. Tarvitsemme työn suorittamiseen työkalut, joihin voimme luottaa.

Meidän on oltava kestäviä kaikilla työmailla, olivatpa ne miten vaativia tahansa. Jotta voimme vastata työmaan haasteisiin, tarvitsemme työn suorittamiseen luotettavat työkalut, jotka on kanssamme yhtä kestäviä. DEWALT-työkaluihin voimme luottaa, ne pitävät puoliani, oli kyseessä mikä tahansa haaste.

play_arrow

VAATIVILLA TYÖMAILLA TARVITAAN KESTÄVÄMPIÄ TYÖKALUJA. LUE, MIKSI NÄMÄ AMMATTILAISET VALITSEVAT DEWALT-TYÖKALUT.

The Tough Get Tougher - Wesley's story

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

WESLEY CARDOSO DE BESSA

Rakennustyömaalla työskentely on rankkaa. Wesleylle työskentely on ollut onnettomuuden jälkeen entistäkin haastavampaa ja siksi hän luottaa kestäviin työkaluihin.

VENEENRAKENTAJA

VANESSA JA JAMES REID

Vaativa sijainti- Leith Docks, Skotlanti

Woman looking into the distance wearing high vis jacket and eye protection

CONCRETE CONTRACTOR

MARTINA QUIRKE

Tough Location: New York City jobsite

"As a concrete contractor on a construction site, you are part of a machine that never stops. And in the city that never sleeps, there’s nothing like it."

Discover how Martina and her team combat tough conditions on a New York City jobsite.

LIITY JÄSENEKSI

MYDEWALT

Vaaditko työkaluiltasi paljon? Mikset liittyisi yhteisöömme, jossa pääset porautumaan aiheeseen kunnolla? Liittymällä saat käyttöösi laajennetut takuut, pysyt ajan tasalla uutisistamme ja tapahtumistamme, sekä näet helposti, milloin työkalusi on huollettava.