Haluamasi koko & tarvitsemasi teho

Suunniteltu äärimmäisen tehokkaaksi kompaktissa koossa. Uusi DeWALT 12V XR Compact -valikoima tarjoaa täydellisen kompromissin koon ja suorituskyvyn välillä.

DCF601D2-GB

12V XR BRUSHLESS SUB-COMPACT SCREWDRIVER

The perfect compromise between size & performance, allows for ease of access in small spaces, while offering an impressive 0-1100RPM with clutch. It's efficient BRUSHLESS motor provides 30% more runtime than previous generations, while being compatible with all 10.8V & 12V batteries.

CORDLESS IMPACT WRENCH in action

DCF902D2K-QW

12V XR BRUSHLESS SUB-COMPACT 3/8" IMPACT WRENCH - 2.0AH KIT

The perfect compromise between size & performance, the DCF902 offers an impressive 0-3600IPM & 0-2850RPM with 3 electronic speeds allowing for greater control when working on precise applications.

KOMPAKTI JA SUORITUSKYKYINEN

Suorita työsi kompaktin ja tehokkaan 12V XR -työkaluvalikoimamme avulla. 

  • Kompakti ja ergonominen muotoilu mahdollistaa pääsyn ahtaisiinkin tiloihin.
  • Kevyen muotoilun ansiosta kätevä kuljettaa paikasta toiseen.
  • Ihanteellinen pään yläpuolella tehtäviin ja kevyempiin töihin.
XTREME brushless cordless screwdriver fastening hinge between two metal surfaces.

DCF601N-XJ

12V XR HIILIHARJATON SUB-COMPACT RUUVINVÄÄNNIN

Koon ja suorituskyvyn täydellinen kompromissi mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn pieniinkin tiloihin. Ruuvinväännin tarjoaa  vaikuttavan 0–1 100 RPM kytkimellä. Tehokas HIILIHARJATON moottori tarjoaa 30 % pidemmän käyttöajan ja se on yhteensopiva kaikkien 10.8V ja 12V akkujen kanssa.

Brushless One-Handed Cordless Reciprocating Saw illuminating dark workspace.

DCS312N-XJ

12V XR HIILIHARJATON SUB-COMPACT PUUKKOSAHA

12V XR -akkupuukkosaha on kompakti ja täynnä suorituskykyä vain 1,38 kg (pelkkä työkalu) painolla ja 308 mm pituudella. Tehokkaan hiiliharjattoman moottorin ansiosta sen iskunopeus on jopa 2 800 SPM. Iskunopeus yhdistettynä 16 mm iskunpituuteen mahdollistaa nopeat ja tehokkaat katkaisut.

Brushless cordless hammer drill with battery drilling  floor.

DCD706D2-QW

12V XR HIILIHARJATON SUB-COMPACT ISKUPORAKONE

Täydellinen kompromissi koon ja suorituskyvyn välillä, DCD706 kulkee äärimmäisen kätevästi mukana. Sen tehokas HIILIHARJATON moottori tarjoaa 15 % pidemmän käyttöajan kuin aiemmat mallit, ja se on yhteensopiva kaikkien 10.8V ja 12V akkujen kanssa.

ETSI PAIKALLINEN JÄLLEENMYYJÄ

DEWALT-tuotteita ja -tarvikkeita on saatavana verkosta ja jälleenmyyjiltä ympäri maata. Ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjiin tuotteiden saatavuuden vahvistamiseksi. Etsi lähimmät jälleenmyyjät postinumeron tai postitoimipaikan perusteella.