Soft Storage

Kankaiset säilytysratkaisut

Softstorage products

KESTÄVÄ JA MUKAVA KÄYTÖSSÄ

Kätevät työkalujen säilytysratkaisut, jotka on valmistettu vahvasta, kulutusta kestävästä kankaasta, sopien erilaisiin tarpeisiin. Kevyt ja kestävä SoftStorage-mallisto on ihanteellinen käyttäjille, jotka ovat jatkuvasti liikkeessä ja työskentelevät vaikeakulkuisissa tai haastavissa työympäristöissä.

TSTAK YHTEENSOPIVUUS

Suurin osa SoftStorage-malliston tuotteista on yhteensopivia TSTAK-sarjan kanssa, mikä lisää työkalujen säilytys- ja kuljetusmahdollisuuksia. Järjestelyn helpottamiseksi suurin osa SoftStorage-sarjan taskuista on myös yhteensopivia DEWALT-säilytyslokeroiden kanssa.

VAHVAT MATERIAALIT

SoftStorage-mallisto on huolellisesti suunniteltu kestämään jokapäiväistä käyttöä vaativissa oloissa. Tuotteet on valmistettu kestävästä 1200 denierin polyesterikankaasta, joka on riittävän vahva ja kestävä tarjoamaan jatkuvaa suojaa työkaluillesi.

KAKSIN VERROIN KOVEMPI

SoftStorage-sarja sisältää kaksoisvahvistetut taskut, jotta ne kestävät päivittäisen raskaan käytön. Niissä on myös täysin vedenpitävä PVC-pohja, joka suojaa kassiasi kulumiselta ja tavaroitasi kastumiselta.