Hyödy suuremmasta tehosta

Kun tarvitset vielä vähän lisätehoa vaativaan työhön, DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE hoitaa homman. Insinöörimme ovat suunnitelleet tämän vallankumouksellisen teknologian, jonka ansiosta 18V XR FLEXVOLT ADVANTAGE ‑työkaluissa voidaan käyttää XR FLEXVOLT ‑akkua. Teho kasvaa jopa 77 %* ja haastavatkin työt hoituvat nopeasti.

play_arrow
Brushless cordless circular saw with FLEXVOLT Advantage being used by person to cut wooden plank.
77 percent more DCB184 and DCB546 battery power

JOPA 77 % ENEMMÄN TEHOA*

SAAT ENEMMÄN AIKAAN

Tämä ominaisuus antaa lisätehoa vaativiin töihin lisäten samalla laitteen monipuolisuutta ja käyttöaikaa – näin 18V XR -työkalu täyttää monen eri käyttökohteen vaatimukset, mikä parantaa huomattavasti ammattilaisen työkalusarjan joustavuutta ja tuottavuutta.

OSA NOPEIMMIN KASVAVAA JÄRJESTELMÄÄMME

FLEXVOLT ADVANTAGE -järjestelmällä varustetut 18V XR -työkalut ovat osa jatkuvasti laajenevaa 18V XR -järjestelmää ja ne ovat yhteensopivia kaikkien 18V XR- ja XR FLEXVOLT -akkujen kanssa. FLEXVOLT ADVANTAGE -teknologialla varustetut työkalut on suunniteltu auttamaan sinua työskentelemään entistäkin tehokkaammin.

18V XR -JÄRJESTELMÄ

18V XR -valikoimaan kuuluu yli 250 akkukäyttöistä sähkötyökalua, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin työtehtäviin ja työmaatarpeisiin.

*Käytettäessä DCB546 6 Ah XR FLEXVOLT -akkua verrattuna DCB184 5 Ah 18V XR -akkuun.