Maisemointi

AKKUKÄYTTÖISET RATKAISUT

Monipuolisten puutarha- ja maisemointisähkötyökalujemme avulla kesytät haastavankin piha- ja puutarha-alueen kasvuston nopeasti ja tehokkaasti. Akkukäyttöinen, kestävä ja erinomaisella käyttöajalla varustettu valikoimamme tekee työnteosta helppoa ja mahdollistaa toivotut lopputulokset haastavissakin ympäristöissä.

JOHDOTONTA VAPAUTTA

Akkukäyttöisiä maisemointityökalujamme käyttämällä voit keskittyä olennaiseen, eikä sinun tarvitse miettiä lähettyvillä olevia pistorasioita tai perässä kulkevia johtoja. Työkalun käynnistys sujuu niinkin helposti kuin akun liu'uttaminen paikalleen ja käynnistyksen painaminen, kun taas täysin säädettävä kytkin tarjoaa sekä tehoa että hallintaa.

TEHOA JA KÄYTTÖAIKAA

Perinteiset mekaaniset hiiliharjamoottorit aiheuttavat kitkaa ja lämmön muodostumista, mikä johtaa energian menetykseen ja näin lyhyempään käyttöaikaan. Käytämme hiiliharjattomia moottoreita, jotka toimivat tehokkaammin sekä viileämmin ja joiden käyttöaika latausten välillä on pidempi. Yhdessä 54V XR FLEXVOLT -akun kanssa käytettynä puutarhatyökaluillamme on perinteisille polttomoottorikäyttöisille työkaluille pärjäävä teho ja käyttöaika.

SIISTIMPI, HILJAISEMPI JA ÄLYKKÄÄMPI

Polttomoottorikäyttöisiin puutarhatyökaluihin verrattuna 54V XR FLEXVOLT- sarjamme ja 18V XR -valikoimamme tarjoavat puhtaampia, tehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja, jotka tuottavat huomattavasti alhaisempia melutasoja.

KEVYT JA KESTÄVÄ MUOTOILU

Kompakti, mutta tukeva ja kevyt muotoilu minimoi käsivarsien rasituksen työskenneltäessä. Ergonomisten kahvojen kanssa nämä ominaisuudet yhdessä mahdollistavat pitkäkestoisen työskentelyn ilman kompromisseja.

AKKUYHTEENSOPIVUUS

XR FLEXVOLT -akut ovat taaksepäin yhteensopivia koko 18V XR -valikoiman kanssa. Ne ovat tehokkaampia, niillä on pidempi elinkaari ja ne kuluttavat vähemmän energiaa, jotta saat enemmän aikaan. Tehon kasvu 54V:iin tarjoaa äärimmäisen akkukäyttöisen suorituskyvyn.

LEHTIPUHALTIMET

Kevyt, ladattava ja suorituskykyinen – DEWALT-lehtipuhaltimien valikoimasta löydät päästöttömät ratkaisut asuin- ja teollisuusalueiden siistimiseen.

PENSASLEIKKURIT

Tutustu DEWALT-pensasleikkureiden laajaan valikoimaan. Koe akkukäyttöisen koneen vapaus ja äärimmäinen käyttöaika. 

RUOHONLEIKKURIT

Varmista korkeatasoinen ruohonleikkuu ja työskentele hallitusti kevyillä akkukäyttöisillä DEWALT-ruohonleikkureilla, jotka on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä kestävyyttä ja käyttöaikaa.

Tutustu valikoimaan

Tutustu 18V- ja 54V-maisemointityökaluihimme. Valikoimasta löydät trimmerit, pensasleikkurit, ruohonleikkurit sekä ketjusahat ja paljon muuta.

JOHDOTONTA VAPAUTTA

Ei enää risteileviä johtoja tai tarvetta pysytellä lähellä pistorasioita töiden aikana. Liu'uta vain akku paikalleen ja paina työkalu käyntiin virtakytkimestä. Täysin säädettävä virtakytkin antaa sinulle täyden tehon ja hallittavuuden.

POLTTOAINEKÄYTTÖISILLE PÄRJÄÄVÄ KÄYTTÖAIKA

Perinteiset mekaaniset hiiliharjamoottorit aiheuttavat kitkaa ja lämmön muodostumista, mikä johtaa energian menetykseen ja näin lyhyempaan ajoaikaan. Käytämme hiiliharjattomia moottoreita, jotka toimivat tehokkaammin sekä viileämmin ja joiden käyttöaika on pidempi latausten välillä. Yhdessä tehokkaan 54V XR FLEXVOLT-akkumme kanssa käytettynä maisemointityökaluillamme on perinteisille bensiinikäyttöisille työkaluille pärjäävä teho ja käyttöaika.