Field with wind turbine look from above.

Kestävä kehitys

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.
STANLEY Ecosmart logo

ECOSMART™ KÄYTÄNNÖSSÄ

ECOSMARTTM korostaa yrityksen sisäistä ja julkista kestävän kehityksen työtä. Kaikkien liiketoiminta-alueiden tuotekehitysprosesseja uudistetaan, jotta voimme keskittyä havaitsemaan varhaisessa vaiheessa tuotteiden kestävän kehityksen mahdollisuudet, joihin voidaan puuttua suunnitteluvaiheessa. Nämä prosessiparannukset auttavat varmistamaan, että jokainen tuote huomioidaan ECOSMARTTM-periaatteiden mukaan kehitystyön aikana.

FORD/3M/DEWALT MOOTTOROITU ILMAA PUHDISTAVA HENGITYSSUOJAIN (PAPR)

Tämä Fordin, 3M:n ja DEWALT välinen yhteistyö alkoi nopeasti tuottaakseen kannettavia hengityssuojaimia, jotka tukevat COVID-19-viruksen torjuntaa. Ford on osallistunut puhaltimeen ja käsitellyt lopullisen kokoonpanon. 3M toimitti ilmansuodattimen, kun taas me toimitimme DEWALT-akut ja -laturin sekä osallistuimme räätälöityjen johtosarjojen suunnitteluun.

AKKUKÄYTTÖISTEN TYÖKALUJEN KÄYTTÖÖNOTTO TYÖMAALLA

Akkukäyttöisten työkalujen käyttö auttaa maksimoimaan liikuteltavuuden samalla, kun ne luovat turvallisemman työpaikan, jossa on vähemmän johtoja ja paineilmaletkuja. Lisäksi parannamme edelleen energiatehokkuutta ja käyttöaikaa. Huippuluokan DEWALT-tuotemerkkimme jatkaa johtavaa asemaansa tehokkaiden akkutyökalujen valmistajana ja vastaa vaativiin työmaaolosuhteisiin laajentamalla akkukäyttöisten XR FLEXVOLT -työkalujen valikoimaansa.

VIESTI TOIMITUSJOHTAJALTAMME

"Näemme liiketoimintamme potentiaalin uskomattomana hyvään ohjaavana voimana, minkä vuoksi pyrimme luomaan liiketuottoja ylittävää arvoa, mukaan lukien ympäristöön liittyvää ja sosiaalista arvoa, sekä luomaan positiivisia vaikutuksia osakkeenomistajillemme, sidosryhmillemme ja koko yhteiskunnalle."

Jim Loree
TOIMITUSJOHTAJA