Sponsorointi

DEWALT® on maailman johtava erityisesti ammattiurakoitsijalle suunniteltujen sähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja sekä markkinoija. DEWALT-markkinointitoimet, mukaan lukien tapahtumasponsorointi, kohdistuvat johdonmukaisesti kohderyhmiimme tukien vahvasti DEWALT-brändiasemaamme – GUARANTEED TOUGH®.

Barcelona Futbol Club male team posing in the field

FC BARCELONAN VIRALLISET SÄHKÖTYÖKALUT

DEWALT jatkaa jännittävää yhteistyötään menestyksekkään FC Barcelona -jalkapalloseuran virallisena työkalukumppanina. Kumpikin kestävä, tehokas ja määrätietoinen brändi keskittyy tuottamaan parasta mahdollista suorituskykyä omilla aloillaan.

Hyvin harvat joukkueet eri puolilla maailmaa ovat voittaneet yhtä monta mestaruutta kuin FC Barcelona, mukaan lukien viisi Mestarien liigan pokaalia, kolme FIFA Clubin maailmanmestaruutta ja neljä jalkapallon EM-kisojen mestaruutta. Lisäksi joukkueella on 25 La Liga -mestaruutta ja 30 Copa Del Rey -mestaruutta. Sen kotistadioni Camp Nou on Euroopan suurin 99 354 istuinkapasiteetillaan. FC Barcelona on yksi tuetuimmista joukkueista maailmanlaajuisesti. Se on yksi seuratuimmista sosiaalisessa mediassa: sillä on yli 100 milj. Facebook-fania, 50 milj. seuraajaa Twitterissä ja 64 milj. seuraajaa Instagramissa.

JOE GIBBS RACINGIN YLPEÄ SPONSORI

DEWALT on Joe Gibbs Racingin ylpeä pitkäaikainen sponsori.