TUOTTEEN TURVALLISUUSTIEDOTE
DEWALT DHS780 - 305MM JIIRISAHA

DEWALT DHS780 - 305MM JIIRISAHA

AVISO DE SEGURANÇA DO PRODUTO - AÇÃO CORRETIVA

DEWALT on havainnut ongelman jiirisahan muovisen takasuojuksen kanssa, joka saattaa esiintyä joissakin ammattikäyttöön tarkoitetuissa sahoissa, jotka on myyty syyskuun 2019 ja heinäkuun 2022 välillä Suomessa:

  1. Malli: DHS780
  2. Tyyppinumero: 21
  3. Eräkoodi: 2019-33 ja 2022-06 välillä

Mikä on ongelma? Muovinen takasuojus voi mahdollisesti hajota tai irrota kesken sahauksen, minkä seurauksena se saattaa osua terään, ja pirstoutua palasiksi, vahingoittaen mahdollisesti sahan käyttäjää tai sivustakatsojaa.

Mitä tehdä? Lopeta sahan käyttö, tarkista koneen malli, tyyppinumero ja eräkoodi ja vertaa niitä ylläoleviin tietoihin. Jos sahasi tiedot ovat samat kuin yllä, ole yhteydessä DEWALTIN asiakaspalveluun ja saat veloituksetta korjaussarjan.

Yhteystiedot:
Puhelin: +35 8942455201
Sähköposti: https://service.dewalt.fi/DEWALT/FI/fi-FI/Faq

 

TAKASUOJAOSAN SIJAINTI JA TUNNISTUSTIEDOT

1. DHS780 TAKASUOJUKSEN PAIKKA JA TUNNISTAMINEN - TAKASUOJUS

MIKÄ ON KORJAUSSARJA?

Korjaussarja sisältää uuden takasuojuksen ja pölynohjaimen, kaksi uutta kiinnitysruuvia ja ohjeet. Sahan mukana toimitettu sahanterän avain, jolla vaihdetaan sahanteriä, on T30 Torx -päällä varustettu ja sillä voidaan irrottaa vanhat ruuvit ja vaihtaa uudet ruuvit.

Asennusohjeet tulevat korjaussarjan mukana, mutta ne löytyvät myös verkosta : https://sbd.hubs.vidyard.com/watch/9nLTzkiQAhVbeRsuPFxcbn?

Mikäli korvaavan takasuojuksen asennuksesta herää kysymyksiä tai se ei syystä tai toisesta onnistu, ole yhteydessä asiakaspalveluumme käyttäen yllä olevia tietoja.

DEWALT kiittää teitä yhteistyöstä ja avusta, sekä pahoittelee tilanteesta aheutunutta haittaa.