DCMST561P1-QW
18 V XR -siimaleikkuri , 1 x 5,0 Ah

Lisätiedot ominaisuuksia

  • SYÖTTÖJÄRJESTELMÄ - Quickload-kela, jossa 2 mm:n kierretty DEWALT-siima. Keltamusta kierretty siima, joka hoitaa rehevöityneen kasvuston ja rikkaruohot. Sykäyksittäin toimiva Quickloadâ„¢-järjestelmä on ensiluokkainen kilpailijoihin verrattuna.

Sovellukset

  • TEHOA JA KÄYTTÖAIKAA – päivän työhön tarvittava teho ja käyttöaika. 36 cm:n leikkuuleveys ja 40 minuutin käyttöaika pienellä kuormituksella tai kuormittamattomana
  • Jaettava runkoputki – patentoitu runkoputki mahdollistaa helpon kuljetuksen ja säilytyksen. Koteloitu mekanismi suojaa johtoa vaurioilta ja rispaantumiselta.
  • HELPPO KÄYTTÄÄ JA ERGONOMINEN – kevyt paino ja tasapainoinen rakenne vähentävät käyttäjän väsymistä. 3,5 kg tai vähemmän, laatikon korkeus alle 1 m, säädettävä kahva
  • SYÖTTÖJÄRJESTELMÄ – Quickload™-kela, jossa 2 mm:n kierretty DEWALT-siima. Keltamusta kierretty siima, joka hoitaa rehevöityneen kasvuston ja rikkaruohot. Sykäyksittäin toimiva Quickload™-järjestelmä on ensiluokkainen kilpailijoihin verrattuna.

Tekniset tiedot

Hiiliharjaton
Kyllä
Akun jännite
18 V
Toissijainen kahva
Kyllä
Akun kapasiteetti
5 Ah
Latausaika
75 min
Tuotteen paino
3.5 Kg
Siiman halkaisija
2 mm
Tuotepakkauksen määrä
1
Leikkausleveys
36 mm

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden rajoitettu takuu, 3 vuoden rajoitettu takuu rekisteröitynä.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Tukiopas