DCMW564N-XJ
36V (2X18V) XR ruohonleikkuri, runko

Tuotteen yleiskatsaus

Tämä tehokas 36V akkuruohonleikkuri on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla maksimaalisen energiatehokkuuden ja pidemmän käyttöajan saavuttamiseksi. Työnnettävän, keräävän ja silppuavan akkuruohonleikkurin voimanlähteenä on kaksi 18V XR -akkua (toimitetaan erikseen). Siinä on ergonominen etukahva, 5 korkeusasetusta ja erilliset kantokahvat, jotka helpottavat kuljetusta leikkuupaikkojen tai varastoinnin välillä. Tämän DEWALT-ruohonleikkurin leikkuuleveys on 48 cm, ja käyttämällä 2 x 18V XR 5,0 Ah akkuja suositeltu leikkuualue on maksimissaan 800 m². Elektroninen kojelauta ilmoittaa akun latauksen tilan selkeästi. Luonnollista nurmikon lannoitusta varten ruohonleikkuri on varustettu silppuamistoiminnolla tai vaihtoehtoisesti voit käyttäää 55 litran verkkokangaspussia ruohon keruuseen.

Lisätiedot ominaisuuksia

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden rajoitettu takuu, 3 vuoden rajoitettu takuu rekisteröitynä.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiukimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset.

Tukiopas